Uren hud & bakterier

Uren hud og bakterier er et udbredt hudproblem, der generer mange mennesker. Bakterier kan resultere i uren hud, der kan medføre bumser. Uren hud er ikke altid et udtryk for dårlig hygiejne, men er snarere udtryk for den livsfase, du befinder dig i. Eksempelvis er størstedelen af unge mennesker udsat for uren hud i varierende grad. For nogle kan den urene hud resultere i akne, mens andre slipper med kun nogle bumser i ny og næ.

Stort set alle teenagere vil dog i en vis udstrækning opleve uren hud. Dette skyldes, at huden i puberteten udskiller en stor mængde hudfedt. Hvis huden ikke kan nå at skille sig af med den overskydende mængde hudfedt og affaldsstoffer, tilstoppes porrerne i huden og bliver til hudorme. På grund af bakterierne i huden går der ofte betændelse i hudormen, der siden udvikler sig til en bums.

Når du vil af med uren hud og hudorme, nytter det ikke noget at forsøge at presse hudormene ud. Det har meget ofte den modsatte virkning end den ønskede, da du risikerer at gøre det meget værre.

Det, du skal gøre, er at rense din hud og holde den ren, så bakterierne på din hud ikke kan skabe og udvikle uren hud. Og det kan KIMOVI hjælpe dig med, da vores nedenstående produkter består af en unik kombination af aktive stoffer, der hæmmer bakterier og betændelse og dermed forebygger og behandler uren hud i løbet af blot nogle få uger.

KIMOVI Gel med Salt

Vi har tilsat et højt indhold af Thermal Salt og Kigelia Africana i vores KIMOVI Gel med Salt, der renser og desinficerer huden. Gelen lægger sig som en tynd og usynlig hinde på huden uden at trænge ind i den. Det betyder, at gelen ikke tilfører huden nogen form for fedt eller fugt til den i forvejen fedtede hud. Samtidig lægger saltet og Kigelia Africanaen i gelen sig som en beskyttende overflade på huden, der vanskeliggør bakterieproduktion og betændelsesdannelse og dermed uren hud.

KIMOVI Creme med Salt

Vi har tilsat et højt indhold af Thermal Salt i vores KIMOVI Creme med Salt, der renser og desinficerer huden. Cremen med salt er velegnet, hvis din hud har tendens til at være tør, da cremen med salt samtidig med at virke antibakteriel og antiinflammatorisk også tilfører huden fugt.

KIMOVI Gel

Hvis din hud er meget sart, kan du bruge KIMOVI Gel til uren hud, da Kigelia Africanaen, der er i produkterne, virker antiseptisk og antiinflammatorisk.

KIMOVI Aktivt Plaster

Hvis din urene hud består af hudorme kan du med fordel bruge KIMOVI Aktivt Plaster. Plasteret er et hydrocolloid plaster, hvilket betyder, at plasteret optager væske fra det beskadiget område, så det holdes fugtigt. Når en hudorm holdes fugtig, vil hudormen hurtigt opløses og forsvinde. Plasteret er derfor effektivt mod behandling af uren hud og forebyggelse af bumser, da det lille næsten usynlige specialudviklede plaster kan opløse hudorme og dermed behandle uren hud.