Skællende hovedbund

Skæl i hovedbunden er en normal hudlidelse, der rammer mange mennesker og særligt mænd. Der findes to typer skæl. Den ene type skæl er tør og viser sig ved små og tørre hudflager, der drysser ned fra hovedbunden. Den anden type skæl er fedtet og viser sig ved fedtede gulige belægninger i hovedbunden. Dette optræder ofte hos børn under navnet Arp. Begge typer skæl stammer fra døde hudceller i hårbunden og er karakteriseret ved kløende og rødmende hud.

Skæl kan skyldes en gærsvamp i hovedbunden, som vi alle har, men som nogle gange kommer ud af kontrol og skaber overproduktion af hudceller i hovedbunden, der resulterer i skæl. En anden årsag til skæl i hovedbunden kan være hudsygdommen Psoriasis eller en anden form for eksem.

Til behandling af skællende hovedbund kan du anvende KIMOVIs Geler.

KIMOVI Gel med Salt

KIMOVI Gel med Salt består af et højt indhold af Thermal Salt og Kigelia Africana. Salt har blandt andet den funktion, at det nedsætter overproduktion af hudceller. Derfor er salt særdeles effektivt mod skæl, da saltet sørger for at stabilisere produktionen af hudceller til et normalt niveau. Kigelia Africana er en afrikansk frugt, der blandt andet dæmper kløe og rødme, virker plejende og stabiliserende samt den understøtter hudens naturlige helingsproces.

Gelen med Salt lægger sig som en tynd og usynlig hinde på hovedbunden uden at fedte håret. Gelen med Salt tilfører ikke huden nogen fugt, men bevarer til gengæld den fugt, der allerede er. Gelen fungerer som en maske – den forsvinder først, når du vasker den af, og den har derfor en langtidsvirkende effekt.

Anvendelse
KIMOVI Gel med Salt påføres hovedbunden som en tynd maske. Efter nogle minutter er Gelen tør, og du kan hverken se eller mærke, du har den på, og den fedter ikke dit hår. Jo længere tid du lader den sidde, jo større effekt har den, da saltet og Kigelia Africanaen fungerer som en helende og plejende barrierer mod skæl.

KIMOVI Gel

Hvis din hud er meget sart, kan du bruge KIMOVI Gel til skællende hovedbund, da Kigelia Africanaen, der er i produkterne, virker antiseptisk, antiinflammatorisk samt plejende, helende og hudgenopbyggende.

Gelen lægger sig som en tynd og usynlig hinde på hovedbunden uden at fedte håret. Gelen tilfører ikke huden nogen fugt, men bevarer til gengæld den fugt, der allerede er. Gelen fungerer som en maske – den forsvinder først, når du vasker den af, og den har derfor en langtidsvirkende effekt.

Anvendelse
KIMOVI Gel påføres hovedbunden som en tynd maske. Efter nogle minutter er Gelen tør, og du kan hverken se eller mærke, du har den på, og den fedter ikke dit hår. Jo længere tid du lader den sidde, jo større effekt har den, da saltet og Kigelia Africanaen fungerer som en helende og plejende barrierer mod skæl.