VIRKESTOFFER

DET BEDSTE FRA NATUREN

KIMOVI er en innovativ og effektiv plejeserie, der er udviklet til dig, der lider af hudproblemer og hudirritationer. Serien består af cremer og geler, der lindrer og plejer de fleste former for hudlidelser ved hjælp af naturens egne helbredende stoffer. I serien finder du også to plastertyper, der åbner op for helt nye måder at behandle psoriasis og eksem samt forebygge ved akne.

KIMOVIs plejeserie indeholder ekstrakt fra den afrikanske frugt Kigelia Africana, der er kendt for sine unikke hudgenopbyggende kvaliteter. Plejeserien fås også i varianter med Sülbeck Thermal Salt, der har en rensende og desinficerende effekt. Kombinationen af Kigelia Africana og Thermal Salt giver en dobbeltvirkende effekt, der er velegnet til mere seriøse hudproblemer.

KIMOVI er hverken tilsat parfumer, parabener eller farvestoffer.

FRUGTEN MED DE HUDGENOPBYGGENDE EGENSKABER

kigelia africana - pølsetræet

Kigelia Africana er en frugt fra et tropisk træ, som vokser i Afrika. Kigelia Africana er igennem flere århundreder blevet anvendt til medicinsk behandling af en lang række hudsygdomme særligt i Afrika, men også flere steder i Vesteuropa.

Gennem en lang række videnskabelige studier ved flere farmaceutiske universiteter i Europa, har Kigelia Africana vist sig at have en effektiv virkning mod hudlidelser. Frugten har dokumenteret effekt på mange forskellige former for eksemer samt på kløende og rødmende hud som f.eks. psoriasis.

Det særlige ved Kigelia Africana er, at den understøtter hudens naturlige helingsproces, samt den virker antibakterielt og antiinflammatorisk og hjælper med at genopbygge skadet og irriteret hud.

SÜLBECK THERMAL SALT – DØDEHAVET PÅ TUBE

kimovi_mark_salt

KIMOVIs hudplejeserie fås også i varianter med 28 % Thermal Salt fra undergrunden i Tyskland, der er CE-mærket og godkendt til medicinsk brug.

Salt har flere effektive funktioner i forbindelse med behandling af hudproblemer og særligt til psoriasis, eksem og akne.

Salt mod Akne

Salt har en lang dokumenteret historie som et mineral, der hæmmer væksten af bakterier. Salt er derfor effektivt mod Akne og uren hud, da saltet forhindrer bakterier i at udvikle sig og skabe betændelse og bumser. Salt har derfor en forebyggende effekt mod bumser og akne.

Salt mod Psoriasis og eksem

Salt spiller en vigtig rolle for en lang række af kroppens funktioner heriblandt hudcelleproduktionen. Mineralsalt har en videnskabeligt dokumenteret positiv og lindrende effekt ved især psoriasis og forskellige former for eksem, der netop er karakteriseret ved, at huden producerer for mange hudceller, der får huden til at skalle.

Salt har den funktion, at det nedsætter overproduktion af hudceller. Salt er derfor særdeles effektivt mod psoriasis og eksem, da saltet sørger for at stabilisere produktionen af hudceller til et normalt niveau, der dermed hæmmer psoriasis og eksem.

Thalassoterapi er behandling af svære tilfælde af psoriasis. Behandlingen er ganske enkelt badning i ekstremt saltholdigt vand og er en del af det officielle behandlingstilbud i Danmark, hvor danske psoriasispatienter af deres hudlæge kan blive indstillet til klimabehandling ved Det Døde Hav. Saltkoncentrationen i Det Døde Hav er omkring 
30 %. KIMOVIs produkter med Thermal Salt indeholder samme høje koncentration af salt som i Det Døde Hav med 28 %. KIMOVI Saltserien kan dermed bruges som alternativ til Thalassoterapi mod Psoriasis.

KIMOVI’s abrikos serie er med Kigelia Africana og fås i to varianter:

KIMOVI Gel
KIMOVI Creme

KIMOVI’s blå serie er med Kigelia Africana og Thermal salt – den fås i to varianter:

KIMOVI Gel med salt
KIMOVI Creme med salt

Se vores produkter

Symptom guide

Kontakt KIMOVI