Solskadet hud

For mange timer i solen uden tilstrækkelig solbeskyttelse kan resultere i solskoldning og soleksem. Begge tilstande medfører oftest smerte, ubehag, kløe, rødme og en brændende fornemmelse. Desuden er det ikke sundt for huden.

KIMOVI Gel

Hvis du bliver solskoldet eller får soleksem, skal du bruge KIMOVI Gel. Gelen ligger sig som en plejende hinde, der dæmper kløe, rødme og ubehag. Samtidig virker den kølende og har en langtidsvirkende effekt, da Gelen først forsvinder, når du vasker den af. Gelen er tilsat et højt indhold af Kigelia Africana, der reparerer og genopbygger den beskadiget hud. Hver opmærksom på, at KIMOVI Gel ikke indeholder solfaktor og beskytter derfor ikke mod solens UVA og UVB stråler.

Anvendelse
KIMOVI Gel påføres det solskadet område. Efter nogle minutter er Gelen tør, og du kan hverken se eller mærke, du har den på. Gelen forsvinder først, når du vasker den af. Jo længere tid du lader den sidde, jo bedre effekt har den. Undgå kontakt med øjnene.

KIMOVI Creme

Når du er blevet solskoldet, er overhuden blevet ødelagt, og det resulterer i, at din forbrændte hud efter et stykke tid begynder at skalle og falde af. Den nye hud, der vokser frem, har brug for pleje og fugt. KIMOVI Creme tilfører huden en stor mængde fugt og indeholder en høj koncentration af Kigelia Africana, der aktivt understøtter hudens naturlige helingsproces. Desuden virker Cremen kløestillende.

Anvendelse
KIMOVI Creme påføres det solskadet og skallende område. Cremen bruges efter behov og gerne flere gange dagligt. Undgå kontakt med øjnene.