Skællende hud

Skællende hud kan optræde i mange forskellige former og kan blandt andet opstå i forbindelse med Psoriasis, forskellige former for eksemer eller tør hud. Skæl skyldes en overproduktion af hudceller, der lægger sig i lag ovenpå hinanden indtil, de drysser af.

KIMOVI Creme med Salt

KIMOVI Creme med Salt indeholder en høj koncentration af Thermal Salt og Kigelia Africana. Salt har den funktion, at det nedsætter overproduktionen af hudceller, der dermed hæmmer mængden af døde hudceller og skæl. Kigelia Africana lindrer kløe og rødme samt virker lindrende og hudgenopbyggende. Samtidig indeholder Cremen med Salt 34 % lipid (fedt), der tilfører huden en stor mængde fugt. KIMOVI Creme med Salt er derfor særdeles velegnet til skællende hud.

Anvendelse
KIMOVI Creme med Salt påføres ren hud. Cremen med Salt efterlader en overflade af salt og Kigelia Africana på din hud, der behandler og plejer din skællende hud. Du kan ikke mærke saltet på din hud. Cremen med Salt kan bruges både som natcreme og dagcreme. Undgå kontakt med øjnene.

KIMOVI Gel med Salt som supplement

KIMOVI Gel med Salt indeholder en høj koncentration af Thermal Salt og Kigelia Africana. Salt har den funktion, at det nedsætter overproduktionen af hudceller, der dermed hæmmer mængden af døde hudceller og skæl. Kigelia Africana lindrer kløe og rødme samt virker lindrende og hudgenopbyggende. Gelen med Salt lægger sig som en tynd og usynlig hinde på huden uden at trænge ind i den. Den tilfører derfor ikke huden nogen fugt, men bevarer til gengæld den fugt, der allerede er.

Gelen fungerer som en maske – den forsvinder først, når du vasker den af. Derfor har Gelen med Salt en langtidsvarende effekt. Du kan med fordel bruge KIMOVI Gel med Salt om natten, vaske den af om morgenen og derefter påføre KIMOVI Creme med Salt for at tilføre din skællende hud den fugt, den har brug for.

Anvendelse
KIMOVI Gel med Salt påføres ren hud i et tyndt lag. Efter nogle minutter er Gelen tør, og du kan hverken se eller mærke, du har den på. Jo længere tid du lader den sidde, jo større effekt har den, da saltet og Kigelia Africanaen fungerer som en helende og plejende barrierer mod skæl.

KIMOVI Creme

Hvis din hud er meget sart, kan du bruge KIMOVI Creme. Cremen indeholder en høj koncentration af Kigelia Africana, der virker antiseptisk og antiinflammatorisk, samt den lindrer kløe og rødme og understøtter hudens naturlige helingsproces. Cremen har en høj fedtprocent, der er særdeles effektiv mod tør og skællende hud.

Anvendelse
KIMOVI Creme påføres ren hud. Cremen kan bruges både som natcreme og dagcreme. Undgå kontakt med øjnene.