Sår

Et sår er en åben læsion på hudens overflade. Når der er opstået et sår, går helingsprocessen i gang, og kroppen danner en beskyttende og helende skorpe på såret. Denne sårheling proces kan tage kortere eller længere tid afhængig af sårets størrelse og type. Med brug af KIMOVI Plaster opnår du 40 % hurtigere heling af sår, der samtidig mindsker risikoen for ar.

Sårheling

KIMOVI Aktivt Plaster

Som optimal og hurtig behandling og heling af sår, kan du bruge KIMOVI Aktivt Plaster. KIMOVI Aktivt Plaster er et specialudviklet plaster til fuldkommen heling af sår. Plasteret er et hydrocolloid plaster, hvilket betyder, at plasteret optager væske fra såret, så det holdes fugtigt. Når et sår holdes fugtigt ved hjælp af KIMOVI Aktivt Plaster, heler såret 40 % hurtigere end ved behandling med almindelige plastre. Desuden lindrer fugtig sårheling smerte, da smerten fra et sår opstår, når det eksponeres for ilt. Når du bruger KIMOVI Aktivt Plaster, vil du lukke af for ilten, og smerten vil forsvinde i løbet af blot få minutter.

KIMOVI Aktivt Plaster er tilsat Kigelia Africana, der har antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaber samtidig med, den dæmper rødme og virker helende og hudgenopbyggende. KIMOVI Aktivt Plaster hjælper derfor aktivt huden med at hele samtidig med, det dæmper betændelse, ømhed og rødme.

Mindsker risikoen for ar

En af de største bekymringer, som mange med sår har, er, om såret efterlader ar. Hvis du bruger KIMOVI Aktivt Plaster behøver du ikke have denne bekymring. KIMOVI Aktivt Plaster fungerer som sårets skorpe. Derved risikerer du ikke, at den naturlige sårskorpe falder af før tid, eller at skorpen bliver ujævn, fordi du måske har kløet og kradset hul i det. Og det er det, der hovedsageligt er skyld i ar. Med KIMOVI Aktivt Plaster opnår du en fuldkommen jævn sårheling, der efterlader din hud helt uden ar. Og da kroppen ikke selv skal bruge energi på at danne sårskorpe, kan kroppen bruge energien på at hele såret i stedet.

Anvendelse
KIMOVI Aktivt Plaster findes både i en lille rund og næsten usynlig udgave, der er ideel til behandling af sår, der findes synlige steder på kroppen. Plasteret findes også i en større udgave, der er ideel til større sår.

Plasteret skal påføres såret, efter du forsigtigt har renset det. Området omkring såret skal være tørt, så plasteret opnår den optimale klæbeeffekt. Lad plasteret sidde så længe som muligt, og gerne til det falder af sig selv.

KIMOVI Silikone Plaster

Hvis din hud er i risiko for at udvikle sår, fordi den er sart og tynd eksempelvis forårsaget af Psoriasis eller behandling med kortisoncreme, kan du forebygge sårdannelse med KIMOVI Silikone Plaster. Plasteret fungerer som et beskyttende dækplaster på det udsatte område, så risikoen for at der udvikles sår minimeres. Plasteret benytter en innovativ klæbeteknologi, der betyder, at plasteret kan fjernes uden at skade den sarte hud og uden at tilføje huden unødige gener.

Anvendelse
KIMOVI Silikone Plaster skal påføres det sarte og udsatte område, efter du forsigtigt har renset det. Området, hvor plasteret skal placeres, skal være tørt, så plasteret opnår den optimale klæbeeffekt. Lad plasteret sidde så længe som muligt, og gerne til det falder af sig selv. KIMOVI Silikone Plaster kan genplaceres, men ikke genanvendes.