Rød/beskadiget hud

Har du tendens til rød hud, eller er din hud beskadiget af eksempelvis behandling med kortisoncreme, mod psoriasis eller eksem, er det vigtigt at pleje huden samt understøtte hudens helings- og reparationsproces. Og det kan du gøre med KIMOVI.

KIMOVI Creme

Hvis din beskadiget og rødmende hud har tendens til at være tør, skal du bruge KIMOVI Creme. KIMOVI Creme indeholder en høj fedtprocent, der tilfører din hud en stor mængde fugt, der gør din hud smidig. Samtidig indeholder cremen Kigelia Africana, der dæmper rødme samtidig med, den virker helende, plejende og hudgenopbyggende.

Anvendelse
Cremen påføres huden og bruges efter behov op til flere gange dagligt.

KIMOVI Creme med Salt

Hvis din beskadiget og rødmende hud er en smule tør og betændt, skal du bruge KIMOVI Creme med Salt. Cremen med Salt virker rensende, desinficerende og helende samtidig med, den dæmper rødme og virker hudgenopbyggende. Cremen med Salt indeholder samtidig 34 % lipid (fedt), der tilfører huden en stor mængde fugt.

Anvendelse
KIMOVI Creme med Salt påføres det beskadiget område. Cremen med Salt efterlader en overflade af salt og Kigelia Africana på din hud, der hæmmer og dæmper betændelse samtidig med, den virker plejende og helende. Du kan ikke mærke saltet på din hud. Cremen med Salt kan bruges både som natcreme og dagcreme. Undgå kontakt med øjnene.

KIMOVI Gel

Hvis din beskadiget og rødmende hud har tendens til at være fedtet, skal du bruge KIMOVI Gel. KIMOVI Gel indeholder en høj koncentration af Kigelia Africana, der effektivt dæmper rødme og virker plejende og hudgenopbyggende. Gelen lægger sig som en tynd og usynlig hinde på huden uden at trænge ind i den og tilfører derfor ingen fugt. KIMOVI Gel har en langtidsvirkende effekt, da gelen lægger sig som en stabiliserende og beskyttende barriere på huden, der først forsvinder, når den vaskes af.

Anvendelse
KIMOVI Gel påføres det beskadiget område. Efter nogle minutter er Gelen tør, og du kan hverken se eller mærke, du har den på. Gelen forsvinder først, når du vasker den af. Jo længere tid du lader den sidde, jo større effekt har den, da Kigelia Africanaen fungerer som en helende og beskyttende barrierer. Hvis din beskadiget og rødmende hud er i ansigtet, kan du med fordel bruge Gelen om natten, hvis du bruger makeup i dagtimerne. Undgå kontakt med øjnene.

KIMOVI Gel med Salt

Hvis din beskadiget og rødmende hud er en smule betændt og har tendens til at være fedtet, skal du bruge KIMOVI Gel med Salt. Gelen med Salt virker rensende, desinficerende og helende samtidig med, den dæmper rødme og virker hudgenopbyggende. Gelen lægger sig som en tynd og usynlig hinde på huden uden at trænge ind i den og tilfører derfor ingen fugt. KIMOVI Gel med Salt har en langtidsvirkende effekt, da gelen lægger sig som en stabiliserende og beskyttende barriere på huden, der først forsvinder, når den vaskes af.

Anvendelse
KIMOVI Gel med Salt påføres det beskadiget område. Efter nogle minutter er Gelen med Salt tør, og du kan hverken se eller mærke, du har den på. Gelen forsvinder først, når du vasker den af. Jo længere tid du lader den sidde, jo større effekt har den, da saltet og Kigelia Africanaen fungerer som en betændelseshæmmende, helende og beskyttende barrierer. Du kan ikke mærke saltet på din hud. Hvis din beskadiget og rødmende hud er i ansigtet, kan du med fordel bruge Gelen med Salt om natten, hvis du bruger makeup i dagtimerne. Undgå kontakt med øjnene.