Psoriasis case

Psoriasispatienten N. Rasmussen havde længe lidt af psoriasis. Som mange andre havde han forsøgt at behandle sygdommen med alverdens forskellige medikamenter, men uden nogen signifikant eller langvarig effekt. Efter N. Rasmussen blev introduceret til KIMOVI, blev hans historie en anden. Læs historien og se billederne af hans utrolige forvandling her.

Af N. Rasmussen

Jeg har haft psoriasis siden jeg var ca. 15-16 år gammel. Det startede som lidt rødme på albuer og på ryggen, men jeg var hurtigt klar over, at det var psoriasis, da min far ligeledes havde sygdommen.

Jeg har gennem hele min opvækst brugt diverse fedtcremer. De hjælper i starten, men effekten af dem forsvinder hurtigt. Steroidcremer/hormoncremer var også en del af min opvækst, men de hjalp kun meget begrænset og forårsagede primært, at huden blev ødelagt, og min psoriasis kom lige så hurtig igen.

Jeg lærte efterhånden at leve med min psoriasis, men det var utroligt svært i mine unge år at acceptere. Jeg var jo ikke ”normal” at se på. Mine venner vidste efterhånden, hvad det var, som jeg led af, og det hjalp – men der gik 3 år før jeg igen turde gå en tur i svømmehallen. Psoriasis er et stort tabu og mange gange, når man mødte en pige… ja det var ikke sjovt første gang, man skulle stå uden tøj på overfor et andet menneske.

De sidste 7-8 år har jeg dog lært ikke at have noget mentalt problem med min psoriasis. Jeg har efterhånden prøvet alt fra hormoncremer/steroidcremer til samtlige fugtighedscremer, der findes på markedet, og intet har afhjulpet min psoriasis i mere end nogle få uger ad gangen. Efter et par mislykkede forsøg med lysbehandling og normal cremebehandling, foreslog min hudlæge mig biologisk behandling eller systemisk behandling. Dette fik mig til at overveje verdenssituationen en ekstra gang, da jeg ikke ønsker at udsætte min krop for så kraftig en behandling, hvor bivirkningerne kan være enorme.

Det var apotekeren på det lokale apotek, der spurgte mig, om jeg havde prøvet det her nye produkt KIMOVI, som skulle være godt med psoriasis. Og da jeg nu havde prøvet så meget andet, så hvorfor ikke også prøve KIMOVI. Der var jo ingen skadelige stoffer i det.

Jeg gik hjem og smurte mig med KIMOVI i nogle dage. Jeg valgte den ene arm for at se, om det havde effekt. Og jeg blev noget forbavset, da jeg tydelig kunne se forskel efter 3-4 dage. Jeg kontaktede min hudlæge, der også kunne se effekten af cremen. Han gav mig herefter en tube, som han havde fået af firmaet, så jeg kunne prøve produktet lidt mere intensivt.

Jeg talte også med min hudlæge om tilskud til produktet, men man kan ikke få tilskud til kosmetikprodukter, som KIMOVI er. Jeg kontaktede derfor KIMOVI og talte med direktøren, om jeg evt. kunne komme med i et forsøg. KIMOVI var friske, og de kom hjem til mig samme aften for at tage nogle billeder af min hud, inden jeg gik i gang med forsøget med KIMOVI Creme med Salt og KIMOVI Gel med Salt.

Jeg gik i gang med KIMOVI-kuren som aftalt med min hudlæge og KIMOVI. Mine tykke psoriasisoverflader blev langsomt tyndere. Et par gange om ugen smurte jeg KIMOVI Gel med Salt på om natten. Gelen har den fordel, at den efter 10-15 minutter efter påførelsen er så tør, at den ikke fedter. Jeg smurte Gelen på om natten, så jeg havde en langtidsvirkende gel på om natten, og så smurte jeg KIMOVI Creme med Salt på om dagen.

Nu lyder det hele jo nemt og smertefrit, men det har det langt fra været. Hvis man forestiller sig, hvordan det er at komme salt i et sår, så er det temmelig meget den følelse, jeg havde på hele kroppen ind i mellem. Men det var det hele værd!

Efter 8-9 uger var næsten al min psoriasis væk og kun hudens røde udseende fortalte mig, at jeg led af psoriasis. Mange steder er min hud faktisk helt normal at se på i dag.

I dag bruger jeg 2-3 tuber om måneden for at holde huden smidig. KIMOVI har både produkter med og uden salt, og jeg må tilstå, at gennem hele livet har jeg prøvet alverdens cremer, men aldrig været så glad for en som nu.

Mine FOTOS viser før og efter billeder af min psoriasis med brug af KIMOVI. Der er ca. 8 uger mellem billederne.

psoriasis ryg

psoriasis albue

/ N. Rasmussen

Du kan læse flere erfaringer med KIMOVIs produkter her