Kortison belastet hud

Mange hudsygdomme som eksempelvis eksem og psoriasis bliver behandlet med forskellige cremer, der indeholder kortison. Kortison tilhører en gruppe af medikamenter, som kaldes steroider. Kortison dæmper inflammatoriske og allergiske reaktioner, dog på bekostning af et nedsat immunforsvar. Derfor kan behandling med kortisoncremer medfører bivirkninger. En af de hyppigst forekommende bivirkninger er, at huden bliver tynd og gennemsigtig og utrolig sart, hvilket kan forårsage hudblødninger.

KIMOVI Silikone Plaster

Hvis der går hul på din hud som følge af kortisonbehandling, er din hud i risiko for infektion og sårdannelse, der kan gøre din huds tilstand værre. Desuden skaber det mulighed for ar. Derfor er det vigtigt at forebygge sår. Det kan du gøre med KIMOVI Silikone Plaster, der beskytter det udsatte område og dermed forebygger sår. Plasteret benytter en innovativ klæbeteknologi, der betyder, at plasteret kan fjernes uden at skade den sarte hud og uden at tilføje huden unødige gener. Du kan også bruge plasteret som dækplaster over kortisoncremen.

Anvendelse
KIMOVI Silikone Plaster skal påføres det sarte og udsatte område, efter du forsigtigt har renset det. Området, hvor plasteret skal placeres, skal være tørt, så plasteret opnår den optimale klæbeeffekt. Lad plasteret sidde så længe som muligt, og gerne til det falder af sig selv. KIMOVI Silikone Plaster kan genplaceres, men ikke genanvendes. Ideel som dækplaster.

KIMOVI Creme

Hvis din hud er rød, tynd og sart, er det vigtigt, at du plejer den godt og giver den fugt. KIMOVI Creme indeholder en høj fedtprocent, der tilfører din hud masser af fugt, der gør din hud smidig. Samtidig indeholder cremen Kigelia Africana, der virker plejende og helende samtidig med, den aktivt hjælper huden med at genopbygges.

Anvendelse
KIMOVI Creme påføres huden efter behov og må gerne kombineres med din kortisoncreme. Undgå kontakt med øjnene.