Kløe

Hudkløe er et almindeligt symptom, der kan opstå af mange forskellige årsager. Kløe forekommer oftest sekundært til andre hudlidelser som eksempelvis eksem, tør hud eller irriteret hud. Kløe kan også være forårsaget af insektbid, infektioner og svamp eller allergi og overfølsomhed.

Da kløe kan have forskellige årsager, er der også forskellige måder at behandle kløen på:

Kløe ved tør hud

Hvis din hud klør, fordi den er tør, skal du sørge for at pleje den med masser af fugt. Til dette skal du bruge KIMOVI Creme. Cremen indeholder en høj fedtprocent, der trænger aktivt ind i din hud og tilfører fugt. Cremen indeholder også en høj koncentration af Kigelia Africana, der virker plejende og hudgenopbyggende samtidig med, Kigelia Africana har dokumenteret effekt mod kløe. KIMOVI Creme er derfor særdeles velegnet til behandling af tør hud og kløe.

Anvendelse
Cremen påføres ren hud og bruges efter behov.

Kløe ved insektbid, allergisk reaktion eller soleksem

Hvis du er blevet stukket af et insekt, oplever en allergisk reaktion på huden eller har fået soleksem, vil du ofte opleve en kløende og måske endda smertefuld reaktion. Til at lindre både kløe og smerte skal du bruge KIMOVI Gel. KIMOVI Gel indeholder en høj koncentration af Kigelia Africana, der effektivt dæmper kløe og virker smertelindrende. Gelen lægger sig som en tynd og usynlig hinde på huden uden at trænge ind i den. KIMOVI Gel har en langtidsvirkende effekt, da gelen lægger sig som en stabiliserende og beskyttende barriere, der først forsvinder, når den vaskes af. KIMOVI Gel har effektiv og øjeblikkelig effekt.

Anvendelse
KIMOVI Gel påføres det kløende område. Efter nogle minutter er Gelen tør, og du kan hverken se eller mærke, du har den på. Gelen forsvinder først, når du vasker den af. Jo længere tid du lader den sidde, jo bedre effekt har den. Undgå kontakt med øjnene.