Isotretinoin

Isotretinoin er et kemisk fremstillet A-vitamin, der anvendes til behandling af alvorlige tilfælde af Akne, hvor anden behandling ikke har været tilstrækkelig. Isotretinoin er et yderst effektivt lægemiddel mod akne, men har desværre også en lang række bivirkninger. Isotretinoin virker ved at reducere størrelsen på talgkirtlerne, så der dermed produceres mindre hudfedt, der kan være årsag til bumser og akne.

Når du er i behandling med Isotretinoin, vil det få betændelsestilstanden i huden til at forsvinde og bumserne til at gå i sig selv. Men det vil efterlade huden med en masse små sår, fra hvor bumserne og betændelsen var. Og Isotretinoin har ikke nogen effekt på de små røde sår, som den har efterladt på huden. Men det har KIMOVI.

KIMOVI Aktivt Plaster

Som ideel opfølgende og afsluttende behandling, kan du bruge KIMOVI Aktivt Plaster for optimal heling af din akne. KIMOVI Aktivt Plaster er et specialudviklet plaster til fuldkommen heling af sår. Plasteret er et hydrocolloid plaster, hvilket betyder, at plasteret optager væske fra det beskadiget område, så det holdes fugtigt. Når et sår holdes fugtigt ved hjælp af KIMOVI Aktivt Plaster, heler såret 40 % hurtigere end ved behandling med normale plastre. Derudover er plasteret tilsat Kigelia Africana, der aktivt hjælper huden med at hele samtidig med, det dæmper betændelse, ømhed og rødme.

Mindsker risikoen for ar

En af de største bekymringer, mange med Akne har, er, om sårene fra bumserne efterlader ar og en ”grov” hud. Hvis du bruger KIMOVI Aktivt Plaster behøver du ikke have denne bekymring.

Når et sår heler af sig selv, vil kroppen danne en sårskorpe på såret. I denne situation vil såret hele udefra og ind. Sårhelingen kan derfor risikere at blive ujævn, hvis sårskorpen eksempelvis falder af før tid, eller fordi du klør og kradser hul i det, hvilket kan resultere i ar.

Med KIMOVI Aktivt Plaster vil plasteret fungerer som sårets skorpe. Og da kroppen ikke selv skal bruge energi på at danne sårskorpe, kan kroppen bruge energien på at hele såret i stedet. Det betyder, at såret heler nedefra og op. Og det betyder, at du får en fuldkommen jævn sårheling, der efterlader din hud helt uden ar.