Irriteret hud

Irriteret hud er en hudtilstand og ikke nødvendigvis en hudsygdom. Irriteret hud er typisk karakteriseret ved rød, kløende og måske tør og skællende hud. Hudirritationer er et stort problem for mange mennesker, og irritationen kan blandt andet være forårsaget af en allergisk reaktion eller overfølsomhed overfor noget i omgivelserne såsom bestemte stoffer, kemikalier, fødevarer eller vejrforhold.

Ved hudirritation er det vigtigt, at du plejer huden og holder den fugtig samt hjælper den med at hele. Og det kan du gøre med KIMOVI.

KIMOVI Creme

Hvis din irriterede hud er tør, rød og kløende skal du bruge KIMOVI Creme. KIMOVI Creme indeholder en høj fedtprocent, der tilfører din hud masser af fugt og gør den smidig. Samtidig indeholder Cremen Kigelia Africana, der dæmper rødme og kløe samtidig med, den virker plejende, helende og hudgenopbyggende.

Anvendelse
Cremen påføres huden og bruges efter behov op til flere gange dagligt.

KIMOVI Creme med Salt

Hvis din hud er tør, rød, kløende og har tendens til at skalle, betyder det, at der er bittesmå revner i din hud, som der typisk er en smule betændelse i. I dette tilfælde skal du bruge KIMOVI Creme med Salt. Cremen med Salt virker desinficerende og helende samtidig med, den dæmper rødme, kløe og virker hudgenopbyggende. Cremen med Salt indeholder samtidig 34 % lipid (fedt), der tilfører din hud en stor mængde fugt.

Anvendelse
KIMOVI Creme med Salt påføres det irriterede område. Cremen med Salt efterlader en overflade af salt og Kigelia Africana på din hud, der hæmmer og dæmper betændelse samtidig med, den virker plejende og helende. Du kan ikke mærke saltet på din hud. Cremen med Salt kan bruges både som natcreme og dagcreme. Undgå kontakt med øjnene.

KIMOVI Gel

Hvis din hud er rød, kløende og har tendens til at være fedtet, skal du bruge KIMOVI Gel. KIMOVI Gel indeholder en høj koncentration af Kigelia Africana, der effektivt dæmper rødme og kløe samtidig med, den virker plejende og hudgenopbyggende. Gelen lægger sig som en tynd og usynlig hinde på huden uden at trænge ind i den og tilfører derfor ingen fugt. KIMOVI Gel har en langtidsvirkende effekt, da gelen lægger sig som en stabiliserende og beskyttende barriere på huden, der først forsvinder, når du vasker den af.

Anvendelse
KIMOVI Gel påføres det irriterede område. Efter nogle minutter er Gelen tør, og du kan hverken se eller mærke, du har den på. Gelen forsvinder først, når den vaskes af. Jo længere tid du lader den sidde, jo større effekt har den, da Kigelia Africanaen fungerer som en helende og beskyttende barrierer. Hvis din hudirritation er i ansigtet, kan du med fordel bruge Gelen om natten, hvis du bruger makeup i dagtimerne. Undgå kontakt med øjnene.

KIMOVI Gel med Salt

Hvis din hud er rød, kløende og skaller og samtidig har tendens til at være fedtet, skal du bruge KIMOVI Gel med Salt. Gelen med Salt virker desinficerende og helende samtidig med, den dæmper rødme, kløe og virker hudgenopbyggende. Gelen lægger sig som en tynd og usynlig hinde på huden uden at trænge ind i den og tilfører derfor ingen fugt. KIMOVI Gel med Salt har en langtidsvirkende effekt, da gelen lægger sig som en stabiliserende og beskyttende barriere på huden, der først forsvinder, når den vaskes af.

Anvendelse
KIMOVI Gel med Salt påføres det irriterede område. Efter nogle minutter er Gelen tør, og du kan hverken se eller mærke, du har den på. Gelen forsvinder først, når du vasker den af. Jo længere tid du lader den sidde, jo større effekt har den, da saltet og Kigelia Africanaen fungerer som en betændelseshæmmende, helende og beskyttende barrierer. Hvis din hudirritation er i ansigtet, kan du med fordel bruge Gelen om natten, hvis du bruger makeup i dagtimerne. Undgå kontakt med øjnene.