Fedtet hud

fedtet hudFedtet hud opstår, når huden arbejder på overtid og producerer for meget fedt. Resultatet er olieret og skinnende hud, urenheder og inflammation. Fedtet hud skyldes som regel hormonelle forandringer, såsom når du kommer i puberteten, er gravid eller benytter hormonbaserede præventionsmidler.

Produktionen af fedt i din hud er styret centralt i din krop, og du kan derfor ikke gøre noget ved selve produktionen af hudfedt. Hvis du har fedtet hud, er det derfor afgørende, at du plejer og behandler den rigtigt og omhyggeligt, og det kan du gøre med KIMOVI.

KIMOVI Gel med Salt

Når din hud er fedtet, har den ikke brug for yderligere fedt, tværtimod. Derfor er KIMOVI Gel med Salt yderst effektiv, da gelen lægger sig som en tynd og usynlig hinde på huden uden at trænge ind i den. Det betyder, at gelen ikke tilfører din hud nogen form for fedt til den i forvejen fedtede hud.

KIMOVI Gel med salt er samtidig tilsat en høj koncentration af Thermal Salt. Salt har en lang dokumenteret historie som et mineral, der hæmmer væksten af bakterier. Salt er derfor effektivt mod fedtet og uren hud, da saltet forhindrer bakterier i at udvikle sig og skabe betændelse og bumser. Herudover er gelen tilsat ekstrakter fra den afrikanske frugt Kigelia Africana, der blandt andet har antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaber samtidig med, den dæmper rødme og virker helende og hudgenopbyggende.

Saltet og Kigelia Africanaen i gelen lægger sig som en beskyttende overflade på huden, der forhindrer bakterieproduktion og betændelsesdannelse uden at få huden til at fedte.