FAQ

Her kan du læse ofte stillede spørgsmål. Hvis du har et spørgsmål, du ikke synes bliver besvaret, kan du stille os spørgsmålet her.

Hvad er forskellen mellem de orangefarvede og blå produkter?
De orangefarvede produkter indeholder en høj koncentration af Kigelia Africana, som virker kløestillende og hudgenopbyggende. Disse produkter er velegnede til børn og voksne med tør, følsom og sart hud.

De blå produkter har en dobbeltvirkende effekt, da de både indeholder Kigeliga Africana og Thermal Salt, som har en bakteriehæmmende effekt og stabiliserer hudcelleproduktionen. De blå produkter er velegnede til mere seriøse hudproblemer.

Hvornår skal jeg bruge Creme, og hvornår skal jeg bruge Gel?
KIMOVI Cremerne indeholder sheabutter og glycerin, der tilfører huden fedt og fugt. Du skal derfor bruge KIMOVI Cremerne, når du har tør hud.

KIMOVI Gelerne lægger sig som en tynd hinde på huden uden at trænge ind i den. Gelerne tilfører derfor ingen form for fedt eller fugt, men bevarer til gengæld den fugt, der allerede er. Du skal derfor bruge KIMOVI Gelerne, når din hud er fedtet.

Hvorfor kalder vi de blå tuber for ”Det Døde Hav på Tube”?
Vores blå produkter indeholder samme koncentration af salt som i Det Døde Hav ca. 30 %.

Vil det svie ved brug af de blå produkter med Thermal Salt?
Hvis huden er sprukken og tør, eller hvis der er åbne sår på huden, så vil saltet i produkterne typisk svide i et par minutter. Men det går hurtigt over, og det er ikke noget, der er farligt. Det er ligesom at bade i saltvand.

Må jeg gerne bruge KIMOVI Creme sammen med min kortisoncreme?
Ja det må du gerne. Fugtighedscremer forbedrer effekten af kortisonbehandling. I de perioder du anvender kortisoncreme, kan du smøre huden med KIMOVI Creme efter 10 minutter og efter behov.

Hvor ofte kan jeg bruge produkterne?
KIMOVI kan anvendes så ofte som nødvendigt og gerne flere gange dagligt.

Hvorfor anbefaler vi ikke de blå produkter med salt til børn under 10 år?
Saltet i vores produkter kan svide på huden, hvilket kan være en ubehagelig oplevelse for mindre børn. Det er ikke farligt at bruge produkterne med salt til børn, men vi vil anbefale vores produkter uden salt, da de er mere velegnede til sart og følsom barnehud.

Hvad menes med ”En ny generation af produkter i kampen mod problemhud”?
KIMOVI indeholder en kombination af nye ingredienser, der aktivt hjælper med at genopbygge huden ved forskellige hudsygdomme. Desuden indeholder KIMOVI helt nye plastre, der består af en helt ny innovativ klæbeteknologi.

Hvad er fedtprocenten i KIMOVI Cremerne?
KIMOVI Creme indeholder 31 % lipid (fedt) og KIMOVI Creme med Salt indeholder 34 % lipid (fedt). Udover fedt indeholder KIMOVI Cremerne også en høj koncentration af Kigelia Africana, der har mange dokumenterede egenskaber mod hudproblemer. Eksempelvis virker Kigelia Africana blødgørende og hudgenopbyggende.

Hvorfor har KIMOVI Gelerne en brun farve?
Den brune farve i vores Geler stammer fra frugten Kigelia Africana. Den brune farve er Kigelia Africanaens naturlige farve. Vi har ikke tilsat farvestoffer i nogle af vores produkter, og derfor har vores Geler den samme naturlige farve som Kigelia Africana. Den brunlige farve vil ikke være synlig, når Gelen påføres huden.

Er der nogle kendte bivirkninger med KIMOVI?
Kigelia Africana har været brugt i lægemidler i århundrede, og der findes ingen rapporter om bivirkninger ved brug af Kigelia Africana til lindring og behandling af hudproblemer.

Når det gælder salt, så vil alle de, der kan tåle at bade i saltvand, anvende KIMOVI produkterne med Salt.

Samtlige produkter er fuldstændig fri for parfume, parabener og farvestoffer og andre unødige og allergifremkaldende stoffer.

Hvornår skal jeg bruge KIMOVI Aktivt Plaster, og hvornår skal jeg bruge KIMOVI Silikone Plaster?
Du skal bruge KIMOVI Aktivt Plaster til behandling af sår, der eksempelvis er forårsaget af Psoriasis, Eksem eller Akne.

Du skal bruge KIMOVI Silikone Plaster til forebyggelse af sår, eksempelvis når din hud er tynd og sart og i risiko for at udvikle sig til sår. Eksempelvis som følge af behandling med kortison- eller steroidcremer mod Psoriasis og Eksem.

Hvor længe skal jeg lade KIMOVI Plaster side på?
Både KIMOVI Aktivt Plaster og KIMOVI Silikone Plaster skal sidde på huden, indtil de falder af af sig selv. Begge plastre fungerer som sårets skorpe, og ligesom du altid skal lade sårskorpen sidde på såret, indtil den falder af af sig selv, skal du lade KIMOVI plastrene sidde så længe som muligt.

Hvad er den hvide bule, der kommer under KIMOVI Aktivt Plaster?
Under KIMOVI Aktivt Plaster vil der efter et stykke tid dannes en hvid bule. Dette er helt almindeligt og en aktiv del af helingsprocessen.

Er der jod i saltet i de blå produkter?
Nej, der er ingen jod i Sülbeck Thermal Salt. Saltet er CE-mærket og godkendt til medicinsk brug.

Er det bæredygtigt, når Kigelia Africana vokser frit?
Ja, det er bæredygtigt. For mere detaljeret information se: http://www.phytotrade.com/about-us/

Hvordan skal jeg anvende KIMOVI Gel og KIMOVI Gel med Salt?
KIMOVI Gel og KIMOVI Gel med Salt påføres  ren hud som en tynd maske. Efter nogle få minutter er gelen tør, og du kan hverken se eller mærke, du har den på. Gelen forsvinder først, når du vasker den af. Jo længere tid du lader den sidde, jo større effekt har den, da saltet og Kigelia Africanaen fungerer som en helende og beskyttende barrierer mod bakterier og betændelsesdannelse. Du kan med fordel bruge den om natten, hvis du bruger makeup i dagtimerne. Gelen smitter ikke af på tøj og sengetøj. Undgå kontakt med øjnene.

Se vores produkter

Symptom guide

Kontakt KIMOVI