Spørgsmål og svar

Hvis du har nogle spørgsmål angående KIMOVIs produkter, brugen af disse eller vores anbefaling til dit hudsymptom, så er du velkommen til at skrive til os her på siden. Du finder kommentarboksen nederst på siden. Vi vil hurtigst muligt besvare din henvendelse.

Vær opmærksom på, at dit spørgmål (og svar) offentliggøres på siden, så andre også kan få gavn af det.

Du kan også skrive til os på vores Facebookside.

KIMOVI påtager sig ikke ansvar for indhold skrevet af brugere her på siden.

110 kommentarer til Spørgsmål og svar

 1. Danni skriver:

  Hej. Jeg har netop for første gang i dag brugt jeres creme med salt, idet jeg lider af opblusset rød og til tider sællende hud forskellige steder i ansigtet. Min hud i ansigtet har reageret voldsomt, og jeg er blevet meget mere rød, hvilket jo var meningen, at jeg skulle blive mindre rød.
  Det lader til, jeg ikke rigtig kan tåle den med salt måske? Kan I sende med jeres creme uden sal evt.t?

  Mv. Danni

 2. Gia Rytkønen skriver:

  Hej, har idag bestilt et sommerkit, glæder mig utroligt meget til at komme igang. Tænkte om I har noget med UV beskyttelse? Jeg kan SLET ikke tåle solens stråler? pga for meget medicin!

  • Nadia skriver:

   Hej Gia. Mange tak for din ordre! I øjeblikket fører vi desværre ingen produkter med UV beskyttelse. Så der må du ty til en anden producent. Mvh Nadia / KIMOVI

 3. Ellen Kamp skriver:

  Hejsa.
  Jeg har anskaffet mig kimovi gel med salt for at komme min urenheder i ansigt og på ryggen til undsætning. Jeg bruger altid en ansigtscreme efter bad, men kan jeg godt bare bruge gelen, som en slags “creme”, da den jo ikke skal vaskes af?
  Mvh. Ellen Kamp

  • Nadia skriver:

   Hej Ellen. Tak for din besked. Hvis dit bad er om aftenen, vil jeg klart anbefale dig at bruge gelen bagefter. Du kan sagtens lade gelen sidde natten over og så vaske af om morgenen. Men hvis du føler at din hud har brug for fugt, så vil jeg anbefale dig at bruge ansigtscremen, da gelen ikke tilfører fugt til dit ansigt. Mvh Nadia / KIMOVI

 4. Henriette skriver:

  Hej
  Kan jeg bruge kimovi gel uden salt om aften og kimovi creme med salt om dagen. Jeg bruger lige nu cremen med salt mod psoriasis og det virker. Men vil gerne bruge gel om aften. Men har fået fat i gel uden salt. Men man kan vel kombinere alle jeres produkter med eller uden salt

  • Nadia skriver:

   Hej Henriette. Tak for din besked. Du kan sagtens bruge vores gel uden salt om aftenen. Gelen går ind lægger en hinde og beroliger/køler din hud. Jeg vil dog anbefale dig at anvende vores gel med salt til Psoriasis. Det er specielt salten, som går ind og arbejder med din psoriasis. Jeg er glad for at høre, du har haft gode erfaringer ved brug af cremen med salt. Du kan læse mere om, hvordan vi anbefaler at bruge vores produkter i behandling af psoriasis her: http://kimovi.com/psoriasis. Mvh Nadia / KIMOVI 🙂

 5. Malene skriver:

  Hej KIMOVI
  Jeg er en kvinde på 26 som har oplevet et voldsomt comeback af børne eksam kort efter jeg fyldte 25 år. Det har nu stået på uafbrudt i 1,5 år, hvor jeg har forsøgt mig med alt, men intet har endnu hjulpet. Pt er jeg igang med lysbehandling for 2. gang. Da jeg er ramt både i ansigt (specielt på øjenlågene), hals, arme, ryg og ben er jeg efterhånden desperate. Men jeg er i tvivl om, hvilken af jeres produkter, der vil være bedst i mit tilfælde?
  Med Venlig Hilsen
  Malene

  • Nadia skriver:

   Hej Malene. Tak for din besked. Vi har haft rigtigt mange KIMOVI brugere med børneeksem gennem tiden, som har haft gavn af vores produkter. Har du læst vores guide til børneeksem her på hjemmesiden? Jeg vil først og fremmest sige at det er vigtigt at du får tilført masser af fedt og fugt til din hud, da eksemens bedste ven er tør hud. Så en fed creme er regel nummer 1! Vores cremer indeholder ud over 30% fedt også en høj koncentration af den afrikanske frugt Kigelia Africana, der virker plejende og helende samtidig med, den aktivt hjælper huden med at genopbygges. Desuden nedsætter Kigelia Africana aktivt kløe og rødme. Kigelia Africana har antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaber, og KIMOVI Creme er derfor også særdeles velegnet til at forebygge eller afhjælpe infektioner i børneeksemen. Så jeg vil sige at det kommer an på hvor slemt det står til – men du beskriver det som om at det slår rimelig slemt til.

   SÅ jeg vil anbefale dig at prøve vores Creme med Salt. Hvis du reagerer voldsomt på produktet, så send os en mail, for så sender vi dig produktet uden salt. Men hvis salten hjælper dig, ville det være det bedste for dig 🙂 Langt svar. Håber det hjalp. Bedste hilsner Nadia / KIMOVI

 6. Julie skriver:

  Hej jeg har nu siden sidste år døjet med en meget fedtet skæl eksem og har prøvet alle former for skæl shampoo der findes men intet har hjulpet har også været til lysbehandlinger med stadig det hjælper ikke det bliver bare værre for vær’ gang jeg vasket håret det bliver værre det også lige som om shampoo bliver siddende i håret også mit hår er kraftigt af natur det eneste der hjælper er frisøren men det virket kun i 3 dage så kommer det tilbage igen mit hår er mellem langt nu men bliver nød til at have det oppe i en heste hale hver dag da det fedter og føles tungt, nogle råd ville være dejligt

  • Nadia skriver:

   Hej Julie. Vi har haft kontakt med rigtigt mange, som længe har døjet med skæleksem. Vi har faktisk netop skrevet et blogindlæg om “tør hovedbund”, hvor vi berør området ‘skæleksem’. Her anbefaler vi brugere at anvende vores Gel med Salt. Den kommer både som en hel tube eller i pipette-udgave, så dit hår ikke bliver fedtet ind. Jeg vil anbefale dig at påføre gelen i hovedbunden og lade det tørre langsomt ind. Du kan læse vores blogindlæg om skæleksem her. Og så kan du finde vores Gel med Salt her. Jeg håber det kan hjælpe dig. Bedste hilsner Nadia / KIMOVI Teamet

 7. Camilla skriver:

  Hej,

  Jeg døjer med uren hud. Der danner sig bylder i mit hovede for det meste på hagen! jeg har prøvet alt. Jeg er blevet henvist til en hudlæge, men der er over 40 ugers vente tid og det her problem fylder bare så meget for mig for tiden. har i nogle produkter som kan hjælpe på “bylder” –

  Men venlig hilsen
  Camilla

  • Rikke skriver:

   Kære Camilla. Jeg har ud fra din korte beskrivelse svært ved at vurdere, hvad du lider af. Vil du ikke skrive en uddybende mail om dine symptomer til rj@kimovi.com og så vil jeg se på, om KIMOVI kan hjælpe dig. Mvh Rikke / KIMOVI teamet

 8. Lone Jensen skriver:

  Jeg har atopisk eksem i ansigtet, hvilket Kimovi cremen kan holde nede. Gelen er god at bruge i hovedbunden, både min søn og jeg har god erfaring med det.
  Jeg kunne godt tænke mig der var mulighed for at købe en tube med 50 ml, den fylder ikke så meget i en taske.
  Gelen ville være lettere at håndtere hvis den var i en flaske med pumpe, det er meget flydende.
  Men jeg er rigtig glad for begge produkter.

  • Rikke skriver:

   Kære Lone. Tak for din feedback. Det er alt sammen noteret og taget til efterretning. Vi er meget glade for, at KIMOVI hjælper på din atopiske eksem. De bedste hilsner, Rikke/KIMOVI teamet

 9. Sofia skriver:

  Hej 🙂

  Kan man kombinere gel med salt og creme med salt? For eksempel smøre sig med gelen om aftenen og så cremen om morgenen – vil fugten stadig trænge ind i huden selvom gelen lægger “hinde” rundt om huden?

  • Rikke skriver:

   Hej Sofia. Det kan du tro. Faktisk anbefaler vi, at du smører dig med gel inden sengetid og så smører med cremen om morgenen og evt. flere gange om dagen efter behov. Fugten kan godt trænge ind efter en nats søvn, ja 🙂 Mvh KIMOVI

 10. Heidi skriver:

  Hej, jeg har røde knopper/udslæt ved brystet, har fået salve af lægen for eksem, det tog kløen, men knopperne forsvinder ikke. Området er varmt og virker fedtet.
  Hvilket produkt vil I råde mig til at prøve ?
  Hilsen Heidi

  • Rikke skriver:

   Kære Heidi. Tak for din besked. Ud fra din beskrivelse vil jeg anbefale vores Gel (den orange). Dog vil jeg også anbefale at du følger op hos lægen, hvis det ikke bliver bedre efter en uge eller to. De bedste hilsner, KIMOVI

 11. Rikke skriver:

  Kære Alma. Tak for dit spørgsmål. Først og fremmest vil jeg anbefale dig at tale med din læge. Book en tid og forklar ham/hende om dine symptomer. Det kan være rosacea, men det er svært at sige udfra din forklaring. Sollys kan forværre rosacea, så det er måske derfor du oplever en forværring, når du er udenfor.
  KIMOVI Creme og Gel (de orange) kan hjælpe på rødmen og kløen, hvis du er interesseret i at prøve KIMOVI.
  Skriv endelig igen hvis du har flere spørgsmål.
  De bedste hilsner, KIMOVI

 12. natasha skriver:

  Hei, jeg har spørsmål om to mulige bruksområder. Det ene er, min hun i ansiktet er meget dehydreret og lider av fukttap. Jeg blir på grunn av dette rød, irritered og super sensitiv i ansiktet. Jan jeg feks bruge gelen over andre kremer som en fugt barriere ?
  Spørsmål nr to, jeg lider av tørre irriterte flekker i hodebunn som muligens er eksem, mulig kun tørr hodebunn. Vil kimovi gel ned eller uten salt være den beste her ?

  • Rikke skriver:

   Hej Natascha,
   – Hvis din hud i ansigtet mangler fugt, vil vi anbefale cremen istedet. Gelen vil ikke forbedre effekten af dine andre produkter.
   – Til din hovedbund vil jeg anbefale Gel med Salt – ligemeget om det er tør hud eller eksem. Hvis din hud har revner, vil det svie i starten pga det høje saltindhold. Men ligeså snart din hud er helet, vil det ikke svie længere.
   De bedste hilsner, KIMOVI

 13. Marie skriver:

  Vil jeres salt gel eller andre af jeres produkter kunne have nogen effekt på talg’propper’ i porene, samt underliggende (talg?) knopper som bare viser sig som ujævnheder på en ellers ensartet hudoverfladen? Og har nogle af produkterne nogen poresammentrækkende effekt? Virker jo udfra alle erfaringerne som nogle virkelig gode og reelle produkter, er bare ikke sikker på jeg har det ‘rette problem’. Lav noget mod talgophobninger! ??

  • Rikke skriver:

   Hej Marie,
   Vores Gel med Salt og Pimple Gel har et højt indhold af salt, som renser og desinficerer huden og dermed porrerne. Hvis du har tendens til fedtet hud, vil produkterne være rigtig gode til dig, men hvis du har tør hud, skal du bruge et produkt der giver mere fugt – eksempelvis vores Creme med Salt.
   De små talgknopper kan være ret genstridige og kan både komme af fedtet og tør hud (se vores artikel om Keratosis Pilaris). Derfor skal du først gøre det klart, om din hud er tør eller fedtet – eller måske midt imellem. Hvis du har tør hud, vil KIMOVI Creme med Salt kunne hjælpe. Hvis du har fedtet hud, er vores Pimple Gel rigtig god. Du kan også kombinationsbehandle og bruge begge produkter. Mange af os er fedtet i T-zonen og har normal hud i resten af ansigtet. I dette tilfælde kan du bruge Gelen på de fedtede områder og Cremen på de normale/tørre områder.
   Hvis du har særligt genstridige talgknopper kan et produkt med salicylsyre være godt at kombinere med KIMOVI produkter.
   De bedste hilsner, KIMOVI

 14. jeanette skriver:

  Hej . Jeg har en hud i ansigtet der klør men bliver fedtet. Derudover jeg jeg en del hudorme på næsen samt under munden hvor der også kommer store områder der er rødt og meget tørt samt store bumser der ofte bliver til sår og bumser igen og igen. Jeg har læst mig til at jeres gel med salt kunne hjælpe. Har brugte den i 5 dage nu om natten (9 timer min) og det bliver kun værre end før. Er det normalt og hvor længe går der før der normalt er en effekt?

  • Lis Elbeck skriver:

   Kan i anbefale Kimovi salt gele til Rosacea hud?

  • Rikke skriver:

   Hej Jeanette,
   Fedtet hud kan være tegn på både tør og fedtet hud. Hvis din hud faktisk er tør, men du ikke giver den nok fugt, vil den overproducere talg/fedt for at kompensere og selv fugte huden.
   De fleste oplever den rette effekt efter tre dage, så efter fem dage burde din hud ikke stadig være i dårlige tilstand. Det er muligt at din hud reagerer fordi den ikke får fugt. Vores Gel tilføjer ikke fugt, men ligger en beskyttende hinde, som holder på den fugt, som allerede findes i huden.
   Vil du skrive til rj@kimovi.com med en opdatering på din hud? Så vil jeg guide dig bedst muligt og finde ud af, om KIMOVI er det rette produkt til dig eller ej.
   De bedste hilsner, KIMOVI

 15. Helle skriver:

  hej,
  Jeg har i ca. 12 år lidt af rosacea i ansigtet. Jeg har prøvet alverdens cremer, men ofte blusser jeg op eller de giver ikke nok fugt, så jeg er altid på jagt efter en bedre creme til ansigtet.
  Jeg har tør og meget sart hud i ansigtet, og pga. rosacea’en har jeg meget tendens til rødmen og betændelsestilstande, der kan minde om bylder. Jeg har fået at vide af hudlægen, at jeg bør undgå cremer med højt fedtindhold.
  Vil I anbefale mig at prøve kimovi? Hvilken af varianterne vil I anbefale?
  Kan det mon lade sig gøre at købe en mindre tube eller få en gratis prøve? Ofte er det først efter et par dages brug, at jeg ved, om jeg tåler en creme. Jeg har spurgt på mit lokale apotek, og det vidste ikke, om rosacea og kimovi er en god kombination. De havde desværre ikke nogen prøver.

  • Rikke skriver:

   Kære Helle,
   Vi anbefaler vores orange serie til Rosacea og særligt vores KIMOVI Gel. KIMOVI Cremen har et højt fedtindhold, så hvis din hudlæge siger du skal undgå produkter med højt fedtindhold, skal du gå efter vores Gel i stedet.
   KIMOVI Gelen mindsker rødme, beskytter, stabiliserer og understøtter helingsprocessen. Indholdet af Kigelia Africana virker antibakterielt og er derfor god til de betændelsestilstande, du oplever.
   Vi har desværre ikke prøver på Gelen som vi kan sende til dig. Vi sender ellers gerne prøver ud, men dette produkt har vi ikke liggende som prøver.
   De bedste hilsner, KIMOVI

 16. Zandra P.S skriver:

  Hej Kimovi.
  Jeg er en 14 årige pige, som lider af mange bumser i ansigtet. Jeg Ved ikke hvilken en creme, som er bedst, for det er i hele mit ansigt, derfor nu ville jeg spørge jer til råds.
  For har hørt om de forskellige ting i har, er bare i tvivl om hvilken en Jeg skulle bruge. Der er flest bumser i panden og på min hage, så vis i dov bare ville hjælpe mig med at blive numse fri, vil jeg blive virkelig lykkelig for kan ikke rigtig slippe af med dem!
  Hilsen Zandra

 17. Carmen skriver:

  Hej Kimovi. Er lidt i tvivl om jeg skal købe serien med salt eller serien uden salt? Jeg har en uren hud, men ikke acne.

  Knus Carmen

 18. Anonym skriver:

  Hej. Jeg vil bare høre hvad der er bedst at bruge hvis jeg er i tvivl om, om min hud er fedtet eller tør. For efter jeg har været i bad er den tør og efter noget tid bliver den så mere fedtet. Sidste år var min hud ret fedtet men det er mindre nu.
  Så vil bare hører hvilket produkt der er bedst. For har desværre ikke råd til 2.
  Tak på forhånd.

 19. Birgit Holm skriver:

  Jeg døjer med eksem/kløe i endetarmsåbningen. Det eneste, der indtil nu har virket, er produkter med binyrebarkhormon. Og det vil jeg ikke bruge. Kan I anbefale én af jeres produkter?
  På forhånd tak.

 20. Psoriasis aff. skriver:

  Jeg er en aff. partner og prøver at videresende kunderne til jeres hjemmeside fra min egen.

  Jeg har fået stille et spørgsmål som hvad forskellen er på creme og gel og er en af dem bedre fremfor den anden? Dette drejer sig om psoriasis.

 21. Fie skriver:

  Er jeres creme/gel med salt kun til ansigtet? Eller kan den også bruges til resten af kroppen?

 22. KIMOVI skriver:

  Hej Anne

  Tak for dit spørgsmål.

  Vores produkter er helt sikre at bruge i forbindelse med graviditet. Og der er ingen unødige tilsætningsstoffer såsom farvestoffer, parfume eller parabener. Så du kan sagtens anvende vores produkter til din Psoriasis under din graviditet.

  Vi anbefaler, at du bruger KIMOVI Creme med Salt. Du kan evt. supplere med KIMOVI Gel med Salt for optimal effekt. Du kan læse mere her: http://kimovi.com/psoriasis

  Vi har i øjeblikket 50 % på alle vores produkter, hvis du bruger kuponkoden “juletilbud”. Tilbudet gælder til og med juleaften.

  Vi håber, det var svar på dit spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores facebookside.

  Glædelig jul.

  Med venlig hilsen
  KIMOVI

 23. Anonym skriver:

  Jeg lider af psoriasis på ben og albuer, og overvejer at prøve jeres produkter med salt.
  Er der noget i vejen for at jeg bruger jeres produkter samtidig med hormoncreme? Altså hvis jeg f.eks. smører med hormoncreme om morgenen, og med gel om aftenen?
  Derudover er jeg interesseret i at vide, om man kan smøre sig med jeres creme med salt omkring en time inden man påføre gel, for at sikre at huden er fugtet?

  • KIMOVI skriver:

   Kære Anonym

   Du kan sagtens kombinere KIMOVI Gel med Salt med din hormoncreme. Og det er en god ide, at bruge hormoncremen om morgenen og Gelen om aftenen og lade den sidde natten over. Og ja, du kan sagtens bruge KIMOVI Creme med Salt en time inden, du påfører Gelen.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 24. Kasper skriver:

  Hej. Jeg lider af seborrheic dermatitis (skæleksem).Det sidder bl.a. flere steder på kroppen. Er der et af jeres produkter jeg vil kunne have gavn af?

  • KIMOVI skriver:

   Hej Kasper

   Tak for dit spørgsmål.

   Vi vil anbefale dig at bruge KIMOVI Creme med Salt til din skæleksem. KIMOVI Creme med Salt indeholder en høj koncentration af de naturlige stoffer Kigelia Africana og Salt.

   Kigelia Africana har antiinflammatoriske og antiseptiske egenskaber samtidig med, den dæmper rødme og virker stabiliserende og understøttende for hudens naturlige helingsproces. Kigelia Africana er derfor med til at dæmpe eksemen og hurtigt hele og genopbygge huden.

   Salt har effekt mod eksem og skæl, da salt hjælper med at regulere immunprocessen samtidig med, at det nedsætter produktionen af hudceller til et normalt niveau, der dermed hæmmer skæl.

   For optimal effekt kan du supplere med KIMOVI Gel med Salt om natten. KIMOVI Gel med Salt tilfører ikke huden nogen fugt, som er vigtigt, når man har eksem. Til gengæld bevarer Gelen den fugt, huden allerede har, samt den har en langtidsvirkende effekt, da Gelen først forsvinder fra huden, når du vasker den af.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 25. Nanna skriver:

  Hej, jeg har og døjet ret meget med uren hud. Specielt i panden og omkring hagen. Jeg får nogle piler mod uren hud, der hedder tetracyklin. Jeg føler ikke helt de hjælper og tænkte på om en af jeres creamer ville kunne hjælpe? Enten sammen med pillerne eller uden pillerne. Håber i kan hjælpe mig 🙂

  • KIMOVI skriver:

   Hej Nanna!

   Tak for dit spørgsmål. Du har sikkert fået ordineret tetracyklin af din læge, og du bør som udgangspunkt altid følge din læges anvisninger. Så med mindre andet er aftalt med din læge, bør du fortsætte på pillerne. Men du kan sagtens bruge KIMOVI samtidig. Vi vil anbefale dig at bruge KIMOVI Gel med Salt. Saltet og Kigelia Africanaen i Gelen er særdeles effektiv mod bumser og urenheder. Samtidig tilfører Gelen ikke nogen fedt til din hud, hvilket er en fordel, når uren hud ofte er akkompagneret med fedtet hud. Gelen fungerer derfor som en slags maske, der først forsvinder, når du vasker den af. Og jo længere tid du lader den sidde, jo større effekt har den. Hvis du bruger hudmakeup (pudder, foundation osv.) i dagtimerne, kan du med fordel bruge Gelen om natten. Påfør Gelen vasket og ren hud om aftenen og vask den af om morgenen. Hvis du føler, din hud også har brug for fugt, kan du bruge KIMOVI Creme med Salt om morgenen som din daglige ansigtscreme. Cremen har samme effektive virkninger mod urenheder som Gelen, men tilfører samtidig huden fugt.

   Håber at det var svar på dit spørgsmål. Ellers kontakt os endelig igen enten her eller på vores Facebookside.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 26. Louise skriver:

  Hej!

  Jeg er i tvivl om hvornår jeg skal påføre min kimovi gel med salt i min hudplejerutine?
  og om det er bedst at bruge om morgenen eller aftenen?

  Normalt renser jeg min hud og bruger så 2% BHA og derefter fugtighedscreme (om aftenen). Om morgenen bruger jeg ikke BHA. Hvornår er det bedst at bruge gelen?

  • KIMOVI skriver:

   Kære Louise

   Tak for dit spørgsmål. Det gør ingen forskel, om du bruger KIMOVI Gel med Salt om morgenen eller aftenen. Men vi vil anbefale dig at bruge den i det tidsrum, hvor den kan sidde på din hud i længst tid. Jo længere tid den er på din hud, jo større effekt har den. Hvis du bruger BHA om aftenen, kan du med fordel bruge KIMOVI Gel med Salt om morgenen og lade den sidde i dagtimerne. På den måde er din hud i behandling hele døgnet. Dog skal du være opmærksom på, at du ikke kan bruge hudmakeup (pudder, foundation osv.), når du har Gelen på. Så hvis du bruger makeup i dagtimerne, vil vi anbefale dig at bruge Gelen om aftenen. Du kan i så fald overveje at bruge din 2 % BHA og fugtighedscreme om morgenen i stedet for om aftenen. Men der er ingen forskel i at bruge KIMOVI Gel med Salt om morgenen eller aftenen, så det er alt efter, hvad der passer ind i dine rutiner, og hvad du synes, vil fungere bedst 🙂

   Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 27. Julie skriver:

  Har prøvet alt/alle produkter til min alt for irriterende kombineret/urene hud og har fået anbefalet kimovi-gel med salt, og vil høre om man bare kan bruge den som dagcreme? Hvis den skal vaskes af hvad påfører jeg så efter, eller kan jeg godt bare lade den sidde fra morgen til jeg påfører den igen om aftnen og sover med den?

  • KIMOVI skriver:

   Hej Julie

   Tak for dit spørgsmål. Du skal bruge KIMOVI Gel med Salt som en maske – Gelen forsvinder først fra din hud, når du vasker den af. Og jo længere tid du lader den sidde, jo større effekt har den. Du kan ikke bruge den som en dagcreme, da det er en Gel, der lægger sig som en tynd og usynlig hinde på huden uden at trænge ind i den. Det betyder, at den ikke tilfører din hud nogen fugt. Så hvis du har kombineret hud, vil vi anbefale dig at bruge Gelen om natten. Påfør Gelen renset hud om aftenen, inden du går i seng og vask den af om morgenen. Om morgenen anbefaler vi, at du bruger KIMOVI Creme med Salt som din dagcreme. KIMOVI Creme med Salt indeholder samme høje koncentration af salt som i Gelen, der er særdeles effektiv mod urenheder. Forskellen er, at Cremen trænger ind i din hud, og tilfører den fugt, som din kombinerede hud har brug for samtidig med, den virker rensende og antibakteriel.

   Håber det var svar på dit spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 28. Neil skriver:

  Hej, jeg har lige et spørgsmål. 🙂

  Jeg bruger 2% BHA kun hver aften!
  ved i om jeg godt kan bruge
  KIMOVI creme/ gel med salt?
  Og derefter bruge 2% BHA f.eks
  KIMOVI m. salt om morgen og 2% BHA om aften!

  Hilsen

  Neil

  • KIMOVI skriver:

   Hej Neil

   Tak for dit spørgsmål. Umiddelbart burde du godt kunne bruge KIMOVI Creme med Salt samtidig med, du bruger 2 % BHA. Men eftersom vi ikke ved, hvilken hudtype du har, er det svært at vurdere, om din hudtype er sart eller normal, og hvordan den vil reagere. Hvis din hud er normal kan du godt bruge Cremen med Salt. Men hvis den er sart, vil vi nok anbefale dig at bruge KIMOVI Gel uden salt. Vi har i øjeblikket gratis prøver af vores Creme med Salt på alle a-apoteker. Du kan eventuelt finde dit nærmeste a-apotek og hente en lille prøve af Cremen med Salt, som du kan teste af, inden du beslutter dig for, hvilket et af vores produkter, du vil bruge. Du kan se en oversigt over landets a-apoteker her: http://www.a-apoteket.dk/400/dit-lokale-apotek

   Vi håber, det var svar på dit spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 29. KIMOVI skriver:

  Hej Anne Sophie

  Tak for dit spørgsmål. Nej, vores produkter indeholder ikke Aloe Vera. Vores produkter indeholder ekstrakter fra planten Kigelia Africana, der har en stærkere virkning end Aloe Vera. Kigelia Africana har dokumenteret effekt og virker blandt andet hudgenopbyggende, helende, kløestillende, antibakterielt og antiinflammatorisk samt den dæmper rødme. Så du kan sagtens anvende vores produkter 🙂

  Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside.

  Med venlig hilsen
  KIMOVI

 30. Rikke skriver:

  Hej Kimovi.
  Jeg er en ung kvinde der døjer med keratis pilaris og har i den forbindelse overvejet meget at købe jeres creme med salt. Jeg vil dog høre om man også kan bruge den i ansigtet selv om man har meget sart hud, da jeg også dér døjer med urenhed og især rødme.
  Vh Rikke

  • KIMOVI skriver:

   Hej Rikke

   Tak for din henvendelse. KIMOVI Creme med Salt har god effekt på keratosis pilaris. Og du kan sagtens anvende Cremen med Salt til din urenhed og rødme i ansigtet også. Muligvis vil du opleve, at Cremen med Salt kan svide lidt, og det er på grund af saltet i cremen. Udover salt indeholder Cremen også Kigelia Africana, som er et naturligt aktivt stof, der virker hudgenopbyggende, helende og dæmper rødme. Kombineret med saltet, der virker antibakterielt, er Cremen med Salt velegnet til urenheder og rødmende hud.

   Vi håber, at det var svar på dit spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at vende tilbage til os enten her eller på vores Facebookside.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 31. Fie skriver:

  Hej jeg bruger AHA Frugtsyrer 15% kun 1 gang om ugen! Og tænkte om jeg også godt kan bruge KIMOVI creme/ gel med salt? til min uren hud.

  Hilsen

  Fie

  • KIMOVI skriver:

   Hej Fie

   Tak for dit spørgsmål. Hvis du kun bruger AHA frugtsyrer en enkelt gang om ugen, kan du godt bruge KIMOVI Creme/Gel med Salt også. Men du vil nok opleve, at det kan svide lidt på grund af det høje saltindhold i Cremen/Gelen.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 32. Anonym skriver:

  Tak for hurtige svar 🙂

  Okey når jeg også skal anvende KIMOVI Aktivt Plaster, skal den lægges i ren tør hud? og i hvor lang tid skal den lægges rundt omkring hudorme?

  På forhånd tak! 🙂

  • KIMOVI skriver:

   Hej igen

   Du er meget velkommen 🙂 KIMOVI Aktivt Plaster skal sættes på ren og tør hud, lige præcis. Så hæfter plasteret bedre, og du risikerer ikke at lukke bakterier inde sammen med hudormen. Og plasteret skal sidde så længe som muligt – indtil det falder af. Du vil højst sandsynligt opleve, at der kommer en lille hvid plet under plasteret efter et kort stykke tid. Og det er helt normalt. Det er plasteret, der suger fugt fra din hud, der gør, at hudormen bliver opløst. Så det er bare et tegn på, at plasteret gør sit arbejde.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 33. Anonym skriver:

  Hej jeg har 2 spørgsmål:

  1: Jeg har tør hud og meget uren hud i ansigtet hvad vil i anbefale mig at, bruge?

  2: Min lille søster har kun tør hud i ansigtet hvad vil i anbefale hende, at bruge? kimovi creme med salt eller kimovi creme uden salt?

  På forhånd tak! =)

  • KIMOVI skriver:

   Hej

   Tak for dit spørgsmål. Du kan gøre to ting: Den første ting, du kan gøre, er at bruge KIMOVI Creme med salt. Cremen med Salt tilfører huden fugt samtidig med, den er effektiv mod urenheder pga. det høje saltindhold. Salt har en antibakteriel virkning. Så når du bruger Cremen med Salt vil cremen efterlade et tyndt lag af salt på din hud, hvilket betyder, at bakterier ikke kan leve der. Derfor vil dine urenheder mindskes. Samtidig får din hud den fugt, den har brug for. Den anden ting, du kan gøre, er at bruge KIMOVI Gel med Salt. KIMOVI Gel med Salt trænger ikke ind i huden og tilfører derfor ingen fugt. Til gengæld lægger den sig som en tynd og usynlig hinde på huden. Den forsvinder først, når du vasker den af. Det vil sige, at jo længere tid, du lader Gelen sidde, jo større effekt har den. Derfor kan du med fordel bruge Gelen om natten, vaske den af om morgenen og påføre en almindelig fugtgivende creme eksempelvis KIMOVI Creme med salt for at få den fugt, din hud mangler. For at opnå et optimalt resultat vil vi også anbefale dig KIMOVI Aktivt Plaster. Det er en plastertype, der er specielt god til hudorme, da det lille runde og næsten usynlige plaster effektivt opløser hudormen.

   Til din lillesøster vil vi anbefale KIMOVI Creme.

   Du er meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside, hvis du har andre spørgsmål! 🙂 God dag.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 34. Charlotte skriver:

  Hej
  Jeg skal bare høre om der er nogle af de samme indholdsstoffer i dette produkt, som der er i basiron?, Da jeg ikke kan tåle dette, og skal være sikker på at jeg kan tåle jeres produkter?

  • KIMOVI skriver:

   Hej Charlotte

   Tak for dit spørgsmål. Basiron indeholder benzoylperoxid, som er et stof, der er ret krads for huden, så det er højst sandsynligt det, din hud slår ud over. Men vi har tjekket ingredienslisterne, og KIMOVI indeholder ikke de samme stoffer som Basiron bortset fra vand og glycerin (fugtgivende stof). Så du kan sagtens anvende KIMOVIs produkter. Vores produkter er helt naturlige og indeholder hverken parfume, farvestoffer eller parabener. Hvis du skal bruge et produkt mod akne og uren hud, vil vi anbefale dig vores Gel med salt eller Creme med Salt. Hvis din hud er fedtet skal du bruge Gelen med salt, og hvis din hud er tør skal du bruge Cremen med salt. Vi vil også foreslå KIMOVI Aktivt Plaster, der er specielt udviklet til akne. Plastrene fåes i små runde og næsten usynlige udgaver og er udviklet specifikt til hudorme og bumser. Gelen/cremen og plastrerne er en særdeles god kombination, da Gelen/cremen virker forebyggende og plastrerne virker helende og behandlende mod akne og uren hud.

   Vi håber, at det var svar på dit spørgsmål, ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 35. KIMOVI skriver:

  Hej Anne

  Tak for dit spørgsmål. Frugtsyre kan være meget strid og krads for huden, så vi vil anbefale dig at bruge KIMOVI Creme. I Cremen er der tilsat Kigelia Africana, som virker hudgenopbyggende samt den har en antibakteriel og antiinflammatorisk virkning, hvilket vil være godt for din hud. Hvis du dog synes, at Cremen bliver for fed til din hud, kan du skifte den ud med KIMOVI Gel. Den har samme virkning, men lægger sig som en tynd og usynlig hinde på huden uden at trænge ned i den. Den tilfører derfor ikke fugt. Til dine porer vil vi anbefale dig KIMOVI Aktivt Plaster. Det fås i en lille rund og usynlig udgave fremstillet specifikt til hudorme og porer. Plasteret virker ved at slutte om hudormen og holde det fugtigt, hvorved hudormen opløses. Vi vil ikke anbefale dig vores produkter med salt så længe, du også bruger produkter med frugtsyre. Det vil være for hårdt for din hud, og saltet vil højst komme til at svide pga. frugtsyren.

  Med venlig hilsen
  KIMOVI

 36. pia lodberg skriver:

  Min søn på 14 år er netop stoppet sin Isotretinoin “Actavis pillekur efter 5 måneder. Hans hud er helt bumsefri og har det flotteste hud. Det eneste problem er at hans ansigt er konstant rødt, hvilker er et stort problem for ham. Hudlægen siger det er en form for arvæv og de følgeskader der kan være og måske det ikke fortager sig. Er det en vidunder creme som kan afhjælpe problemet.

  • KIMOVI skriver:

   Kære Pia

   Tak for din henvendelse.

   Vi vil anbefale din søn at bruge vores KIMOVI Gel. Gelen består af Kigelia Africana, hvis effekter bl.a. er at mindske rødme samt den virker hudgenopbyggende, da den understøtter hudens naturlige helingsproces. Når din søn påfører gelen på sin hud, vil den lægge sig som en tynd, usynlig og helende hinde på huden uden at trænge ned i den. Det vil sige, at hans hud ikke vil begynde at fedte. Gelen bliver siddende på huden indtil den vaskes af. Jo længere tid gelen får lov at sidde, jo bedre effekt har den, da den har længere tid til at “gøre sit arbejde”. Vi håber på det bedste resultat for din søn.

   Hvis du har andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 37. Johanne skriver:

  Jeg er kommet i tvivl om jeg skal vaske Kimovi gel med salt af, som andre gel’s eller om den skal påføres mere som en crem?

  • KIMOVI skriver:

   Hej Johanne

   Tak for dit spørgsmål. KIMOVI Gel med salt skal påføres som en creme. Men Gelen trænger ikke ned i huden som en creme, men bliver siddende som en tynd og usynlig hinde på huden. Det vil sige, at du skal vaske Gelen af, når du vil have den af. Jo længere tid, du lader den sidde, jo bedre effekt har den. Hvis du bruger makeup (pudder, foundation osv.) i dagtimerne, kan du med fordel bruge Gelen om natten og vaske den af om morgenen.

   Håber det var svar på dit spørgsmål, ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

   • Johanne skriver:

    Tak for gode svar som også svarede på et af mine andre spørgsmål omkring make-up!
    Venlig hilsen Johanne

 38. Cecilie skriver:

  Jeg er en pige på 16 der døjer med talgknopper på overarmene, mener vidst det hedder Keratosis Pilaris. Jeg har hørt fra en veninde at Kimovi skulle være godt imod den slags, men er bare lidt i tvivl om hvad jeg skal bruge?

  • KIMOVI skriver:

   Hej Cecilie

   Tak for dit spørgsmål. Vi har flere brugere, som har haft godt resultat med brugen af KIMOVI i deres pleje af Keratosis Pilaris. Vi vil anbefale dig at bruge KIMOVI Creme med Salt, hvis du har tør hud. Cremen trænger ind i huden og tilfører fugt samtidig med den har effekt på talgknopperne. Hvis din hud derimod er normal eller har tendens til at fedte, vil vi anbefale dig at bruge KIMOVI Gel med salt. Gelen lægger sig som en tynd og usynlig hinde, der ikke trænger ned i huden. Fordelen ved Gelen er, at den har langtidsvirkende effekt, da den bliver siddende på huden indtil du vasker den af. Så jo længere tid, du lader den sidde, jo bedre effekt har den.

   Du er velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside, hvis du har yderligere spørgsmål.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 39. Fie skriver:

  Hej.
  Min datter (9 år) fik som 4 årig forfrysninger på sine hænder og lider derefter meget af hævede, røde, kløende hænder med sår på når det er værst. Jeg har prøvet alverdens cremer, men uden den store forandring. Hun kan godt få homoncreme hos huslægen, men det vil jeg gerne undgå. Desuden er der tit retter/sår når det er værst og så må det ikke bruges. Hvilken af jeres cremer vil I anbefale ? Det er helt sikkert et forsøg værd….
  Jeg lider af meget rød hud på hals, bryst og ansigt. Faktisk altid, men værre hvis jeg er i sol. Kunne det måske afhjælpe?
  Vh. Fie.

  • KIMOVI skriver:

   Kære Fie
   Vi vil anbefale, at din datter bruger KIMOVI Creme 2 til 3 gange om dagen. Gerne suppleret med KIMOVI Gel om natten. Du vil selv med fordel kunne benytte KIMOVI Gel som aftersun-produkt. Det vil dæmpe din rødme og afhjælpe eventuel kløe/ubehag.

   Med venlig Hilsen
   KIMOVI

 40. Mj skriver:

  Hej. Jeg er gravid og har ekstrem tør og skællende hud på kroppen. Må jeg bruge cremen uden salt

  • Jan skriver:

   Hej Mette
   Ja, det må du gerne.
   Alle indholdstofferne i KIMOVI Creme er fuldt sikkerhedsvurderet.
   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 41. Mette skriver:

  Hej. Jeg er gravid og har ekstrem tør og skællende hud på kroppen. Må jeg bruge cremen uden salt?

 42. Mette Gandrup skriver:

  Hej

  Min datter på 2 år har fået børneeksem og har en del af det i ansigtet. Kan Kimovi gelen anbefales til behandling ?

  Mette

  • KIMOVI skriver:

   Hej Mette

   Tak for din henvendelse.
   Vi vil anbefale dig at bruge KIMOVI Gel til din datters eksem ja. Gelen indeholder Kigelia Africana, der dæmper eksem, da den virker hudgenopbyggende og antibakteriel samtidig med den virker kløestillende og dæmper rødme. Hvis din datter har meget tør hud, kan du evt. udskifte Gelen med KIMOVI Creme. Cremen indeholder en stor procent lipid (fedt), der tilfører huden en masse fugt. Gelen lægger sig derimod som en tynd og usynlig hinde på huden, uden at trænge ned i den. Den forsvinder først, når den vaskes af. Derfor har Gelen en langtidsvirkende effekt samtidig med den beskytter huden, hvorfor det netop er Gelen, vi anbefaler.

   Vi håber, at dette var svar på dit spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 43. Line skriver:

  Hej!
  Jeg er en pige på 21 lider af bumser på ryggen, bryst, samt af og til i hovedet, har stort set haft det siden jeg var 12-14 år, det er dog ikke på akne niveau.
  Kan se de fleste med samme problem, får anbefalet, KIMOVI Gel med salt, og den har god virkning, men hvorfor er den bedst? Synes stort set der står det samme om KIMOVI gel med salt og uden salt.?

  • KIMOVI skriver:

   Hej Line

   Tak for dit spørgsmål.
   Du har læst helt rigtigt. Vi anbefaler KIMOVI Gel med salt til uren hud og bumser. Årsagen til vi anbefaler Gelen med salt, er fordi salt har en antibakteriel effekt. Dette betyder, at hvis du har salt på huden (som du vil have, hvis du bruger KIMOVI Gel med salt), så kan de bakterier, der ofte forårsager urenhederne og bumserne, ikke overleve på din hud, hvorfor Gelen med salt er særdeles effektiv mod bumser. Årsagen til vi også anbefaler Gelen uden salt til uren hud, er fordi salt kan svie en smule og derfor føles ubehageligt for nogle mennesker at påføre sart hud for eksempel i ansigtet. KIMOVI Gelen uden salt indeholder Kigelia Africana, der har en bakteriehæmmende og antiinflammatorisk effekt, der virker plejende og hudgenopbyggende samt den nedsætter rødme. Derfor er den også effektiv mod urenheder. KIMOVI Gel med salt indeholder dog også Kigelia Africana og sammen med saltet har KIMOVI Gel med salt altså en dobbeltvirkende effekt, og det er netop derfor, vi anbefaler denne.

   Vi håber, at dette var svar på dit spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 44. KIMOVI skriver:

  Hej Angelin

  Tak for dit spørgsmål.

  Først og fremmest vil vi anbefale dig at bruge KIMOVI Gel med salt mod din psoriasis.

  Saltet i Gelen har den effekt, at den nedsætter overproduktionen af hudceller. Derfor er salt særdeles effektivt mod psoriasis, da saltet sørger for at stabilisere produktionen af hudceller til et normalt niveau, der dermed hæmmer din psoriasis. Gelen med salt lægger sig som en tynd og usynlig hinde, der ikke trænger ind i huden. Den har dermed en langtidsvirkende effekt, da den først forsvinder, når den vaskes af. Jo længere tid gelen sidder på, jo bedre effekt giver den.

  Med hensyn til vores 2 plastre kan du bruge dem begge afhængig af din psoriasis:

  KIMOVi Aktivt plaster skal du bruge, hvis du har sår på huden. Plasteret er især effektivt ved psoriasissår. Plasteret holder såret fugtigt, der gør, at såret heler op til 40 % hurtigere end ved brug af almindelige plastre. Desuden mindsker plasteret sandsynligheden for ardannelse på grund af helingsprocessen.

  KIMOVi Silikone plaster skal du bruge som beskyttelse på sårbare og udsatte psoriasisområder – altså der, hvor din hud er meget tynd, og hvor der er mulighed for at det udvikler sig til sår. KIMOVI Silikone plaster skal altså bruges forebyggende. Silikone plasterest er lavet af et innovativt materiale, der går, at plasteret er ekstra skånsomt ved sårbar tynd hud, og som ikke ødelægger overfladehuden, når det skiftes.

  Så du kan altså bruge begge plastertyper ved psoriasis afhængig af din psoriasis og behov.

  Vi håber, det var svar på dit spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside.

  Med venlig hilsen
  KIMOVI

 45. Henrik skriver:

  Hej

  Jeg har købt jeres produkt “Kimovi Gel med salt”. Jeg er lidt i tvivl om hvordan produktet skal bruges, for at det bliver optimalt. Hensigten er, at bruge det i ansigtet som virkemiddel mod eksem. Skal jeg smøre gelen på, og sove med det natten over, eller kan jeg smøre det på, og fjerne det (enten vakse eller “gnubbe” det væk) igen efter en halv time til en time?

  Jeg prøvede gelen i går, og det har allerede haft en gavnlig effekt, selvom jeg måske ikke gjorde det optimalt (jeg lod det sidde en time, inden jeg fjernede det).

  Pft.

  • KIMOVI skriver:

   Hej Henrik

   KIMOVI Gel med salt trænger ikke ind i huden, men lægger sig som en tynd og usynlig hinde, når den påføres. Den forsvinder derfor først, når du vasker den af. Du bestemmer selv, hvornår og hvor længe du vil have gelen siddende på huden. Men jo længere du lader den sidde, jo mere effektiv er den, da den vil have længere tid til at “gøre sit arbejde”. Derfor anbefaler vi også, at man påfører KIMOVI Gel med salt om aftenen, lader den sidde natten over, og vasker den af om morgenen. Gelen kan også sagtens bruges i dagtimerne, men her skal du være opmærksom på, at gelen “opløses”, hvis du fx sveder.

   Vi håber, at det var svar på dit spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen. Enten her på siden eller på vores Facebookside.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 46. Mette Kusch skriver:

  Jeg lider af noget eksem i ansigtet der hedder, perioal dermatitis, som giver rødt kløende eksem omkring mund og næse. Hvilke af jeres produkt kan anbefales her?
  Mvh Mette

  • KIMOVI skriver:

   Hej Mette

   Vi vil anbefale dig at bruge KIMOVI Gel. Gelen indeholder Kigelia Africana, der virker lindrende og stabiliserende på sart og irriteret hud, og som samtidig modvirker rødme og nedsætter kløe. Gelen lægger sig som en tynd og usynlig hinde på huden uden at trænge ned i den. Den forsvinder først, når du vasker den af. Derfor har den en langtidsvarende effekt. Dog tilfører gelen ikke noget fugt til huden. Hvis du derfor oplever, din hud bliver tør, kan du supplere med KIMOVI Creme eller helt udskifte Gelen med Cremen for en periode.

   Vi håber, at det var svar på dit spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 47. Maria skriver:

  Hejsa! Jeg døjer med meget fedtet hud, specielt i T-zonen og på kinderne, samtidig har jeg store og tydelige porer. Min makeup har en tendens til at “smelte” efter få timer på grund af den meget fedtede hud. Vil Kimovi kunne hjælpe mig? og hvordan vil i anbefale at jeg bruger den i netop min situation. Kan forstå at nogen bruger den som almindelig dagcreme og andre som en slags maske natten igennem og vasker den af om morgenen. På forhånd tak for hjælpen!

  • KIMOVI skriver:

   Hejsa Maria

   Tak for din henvendelse.

   I dit tilfælde skal du bruge KIMOVI Gel med salt. Saltet i gelen har den funktion, at det virker antibakterielt. Det vil sige, at hvis du har salt på overfladen af din hud (som du vil have, når du bruger KIMOVI gelen med salt), så kan bakterier ikke leve der. Derfor er salt særdeles effektivt mod uren hud. Selve Gelen har den funktion og effekt, at den ikke trænger ned i huden, når du påfører den. Det vil sige, at den ikke tilfører din hud fugt, hvilket er særligt effektivt i dit tilfælde, da din hud i ansigtet ikke har brug for ekstra fugt. Gelen lægger sig som en tynd og usynlig hinde på huden, der bliver siddende, indtil du vasker den af igen. Gelen med salt har derfor en langtidsvirkende effekt. Man kan ikke lægge makeup oven på gelen, så vi vil anbefale dig at bruge den om natten og vaske den af om morgenen. På den måde har gelen samtidig masser af tid og ro til at gøre sit arbejde.

   Til dine porer vil vi anbefale dig at prøve vores Aktive plaster. De findes i en lille usynlig udgave, der er særligt udviklet til bekæmpelsen af bumser og porer. KIMOVI Aktivt plaster går aktivt ind og opløser den tilstoppede porer på grund af fugten, som plasteret tilfører. Jo længere tid plasteret sidder, jo større effekt har det. Du kan lade plasteret sidde både om natten og i dagtimerne.

   Håber det var svar på dit spørgsmål, ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 48. KIMOVI skriver:

  Hej Alexander

  Til din psoriasis i hovedbunden skal du bruge KIMOVI Gel med salt. Gelen ligger sig som en tynd og usynlig hinde, der ikke trænger ind i huden. Den har dermed en langtidsvirkende effekt, da den først forsvinder, når du vasker den af. Dette betyder også, at den ikke fedter i dit hår.

  Vi vil også anbefale dig at bruge Gelen med salt i ansigtet og på albuerne. Saltet i Gelen nedsætter overproduktionen af hudceller. Derfor er salt særdeles effektivt mod psoriasis, da saltet sørger for at stabilisere produktionen af hudceller til et normalt niveau, der dermed hæmmer din psoriasis. Desuden virker salt antibakterielt. Hvis du har salt på overfladen af huden, så kan bakterier ikke leve der. Derfor er salt også særdeles effektivt mod din urenheder i ansigtet.

  Som sagt trænger Gelen ikke ind i din hud og tilfører derfor ingen fugt. Hvis du derfor oplever, at din hud bliver for tør, anbefaler vi dig at supplere med KIMOVI Creme med salt eller udskifte Gelen med Cremen for en periode. Cremen indeholder en høj procent af lipid (fedt), der tilfører huden en masse fugt, der vil kunne hjælpe på din tørre hud.

  Du kan købe KIMOVI’s produkter på alle A-apoteker i DK. Du kan se en oversigt over A-apoteker i DK her: http://www.a-apoteket.dk/400/dit-lokale-apotek

  Vi håber, det var svar på dit spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside.

  Med venlig hilsen
  KIMOVI

 49. Cecilie santana skriver:

  Jeg har lige købt KIMOVI gel med salt. Jeg har tør hud/fedtet i t zonen – men betyder det at jeg ikke skal bruge det? Jeg læste at i har skrevet her på siden at man ikke skal bruge det, hvis man har lidt tør hud. Er d

  • KIMOVI skriver:

   Kære Cecilie

   Hvis du har en kombineret hud i T-zonen kan du sagtens bruge KIMOVI Gel med salt, som du har købt. Gelen lægger sig som en tynd og usynlig hinde på huden uden at trænge ned i den. Dermed har gelen en langstidsvirkende effekt, da den først forsvinder, når du vasker den af. Dette betyder dog også, at den ikke tilfører noget fugt til din hud, og dermed ikke hjælper på din tørre hud. Derfor vil vi anbefale dig at kombinere KIMOVI Gel med salt med en anden fugtgivende creme fx KIMOVI Creme. Du kan med fordel bruge KIMOVI Gel med salt om natten, hvor gelen kan sidde længe og uforstyrret og gøre sit arbejde. Så vasker du gelen af om morgenen og bruger en almindelig fugtgivende ansigtscreme evt. KIMOVI Creme. Eftersom vi ikke ved, hvilket præcist hudproblem, du har, kan vi desværre ikke give et mere præcist svar. Du skal være meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside, hvis du har yderligere spørgsmål.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 50. Sine skriver:

  Hej!

  Jeg lider af hovedbunds psoreasis men som lige så stille har bredt sig ud på min pande, ved og bag ørerne + min øjenbryn. Jeg er i tvivl om hvilken en af hhv. cremerne eller plastrene jeg burde købe? Jeg havde først overvejet plastrene men det fungere måske ikke så godt når det er i store dele af ansigtet – men ville en af cremerne kunne give samme/lignende effekt?

  Mvh. Sine

  • KIMOVI skriver:

   Hej Sine!

   Tak for dit spørgsmål. Umiddelbart vil vi ikke anbefale dig at bruge plastrene, da din psoriasis sidder på områder, hvor det kan være svært at placere plastrene.

   Du skal istedet bruge KIMOVI Gel med Salt. Salt har den funktion, at det nedsætter overproduktion af hudceller. Derfor er salt særdeles effektivt mod psoriasis, da saltet sørger for at stabilisere produktionen af hudceller til et normalt niveau, der dermed hæmmer psoriasis. Gelen ligger sig som en tynd og usynlig hinde på din hud uden at trænge ned i den – dette gør, at gelen har en langtidsvirkende effekt, da effekten først ophører, når du vasker gelen af. Gelen er derfor også utrolig effektiv at bruge om natten. Desuden fedter gelen ikke i dit hår, når du bruger den i hovedbunden. Du skal dog være opmærksom på, når du bruger gelen med salt på pande og i øjenbryn, at hvis du sveder, så kan sveden løbe ned i dine øjne og trække saltet fra gelen med sig, der kan svie.

   Jeg håber, at det var svar på dit spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores facebookside.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 51. KIMOVI skriver:

  Kære Anni

  Tak for dit spørgsmål. KIMOVI er ikke udviklet til strækmærker, så vi har ingen erfaring med, om KIMOVI Creme skulle have nogen effekt på strækmærker. KIMOVI Creme er et naturligt produkt til tør og sart hud uden parabener, parfumer og farvestoffer, så der sker ikke noget ved, at prøve det.

  Håber at det var svar på dit spørgsmål, ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen.

  Med venlig hilsen
  KIMOVI

 52. Kristina skriver:

  Hej:)

  Jeg vil egentlig bare høre om der er forskel på cremen og gelen med salt til uren hud, og hvad der virker bedst ?

  Døjer ikke med tør hud, men meget uren hud omkring kinder og hage (hormon betinget vil jeg kalde det)

  Og hvilket apotek i Aarhus forhandler det?:)
  Mvh Kristina

  • KIMOVI skriver:

   Hej Kristina

   Tak for dit spørgsmål. Til uren hud vil vi anbefale KIMOVI Gel med salt, hvis du ikke døjer med tør hud. Gelen med salt ligger en tynd hinde på huden uden at trænge ned i den. Saltet i gelen har en antibakteriel effekt, der gør, at bakterier og skidt der oftest forårsager urenheder, ikke kan overleve på din hud, når du bruger gelen. Da gelen ligger sig som en tynd og usynlig hinde på huden, bliver den siddende til du vasker den af. Hvis du skal bruge gelen i ansigtet er det derfor utrolig effektivt at bruge gelen om natten. Hvis du her til vinter begynder at opleve tør vinterhud, kan du skifte til KIMOVI Creme med salt. Cremen med salt indeholder mere lipid (fedt), trænger ned i huden og tilfører en masse fugt samtidig med, at saltet holder urenhederne væk.

   Du kan købe KIMOVI på Marselisborg Apotek i Århus: Rundhøjtorvet 3, 8270 Højbjerg.

   Håber det var svar på dit spørgsmål, ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 53. Sara skriver:

  Hej
  jeg lider af hudsygdommen keratosis pilaris, som ligner og føles som gåsehud. Jeg ved ikke om dette er årsagen til jeg også har meget tør hud. Jeg er angrebet både i ansigt, på arme og ben.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve Kimovi, men er i tvivl om jeg skal give mig i kast med en creme med salt eller en uden.

  Håber I kan give mig et godt råd

  Mvh Sara

  • KIMOVI skriver:

   Kære Sara

   Tak for dit spørgsmål. Vi vil anbefale dig at bruge KIMOVI Creme uden salt. Keratosis Pilaris skyldes forhornede og tilstoppede hårsække pga. overskydende/døde hudceller (hvilket stemmer overens med din tørre hud). Derfor vil salt ikke have nogen effekt, da det virker desinficerende. Du skal bruge KIMOVI Creme, der tilfører din hud en masse fugt. Tør hud skæller meget, og vil derfor forårsage en masse døde hudceller, der kan være medskyldig i din hudsygdom. KIMOVI Creme indeholder en høj lipid procent (fedt) og er derfor effektiv mod tør og skadet hud. Desuden indeholder Cremen Kigelia Africana, der bl.a. virker hudgenopbyggende.

   Håber det var svar på dit spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 54. Trine skriver:

  Hvordan kan det forresten være, at salten ikke udtørrer huden? Det troede jeg salt gjorde?

 55. Trine skriver:

  Jeg er en kvinde på 24 år. Jeg har hele mit liv døjet med eksem. Jeg har både håndeksem, eksem i på arme og skuldre og i ansigtet. Min hud er også meget tør og min make-up sidder ikke særligt pænt. Mine læber klør også ekstremt meget, især lige ved kanten mellem hud og læber. Nogle gange skaller de meget. Jeg har prøvet alverdens hormoncremer og allergimedicin, men intet hjælper. Jeg har nu købt Kimovi cremen med salt. Jeg brugte den først 1 dag, men det sved meget og min hud så forfærdelig ud dagen efter. Det afskrækkede mig lidt, men nu prøver jeg igen. Tror I det er den rigtige creme jeg bruger, eller er gelé’en bedre?

  • KIMOVI skriver:

   Kære Trine

   Tak for dit spørgsmål. Vi vil anbefale dig, kun at bruge KIMOVI Creme med Salt på kroppen. Saltet kan svie i ansigtet, og der er få mennesker, der ikke kan tåle salt. Til eksemen i ansigtet vil vi anbefale dig, at du bruger KIMOVI Creme uden salt. Heri er der Kigelia Africana, der virker hudgenopbyggende, klørstillende og dæmper rødme.

   Salt laver en slags osmose i det øverste hudcellelag, der trækker fugt op fra underhuden. Saltet tørrer derfor ikke huden ud, men tilfører heller ikke huden yderligere fugt. Hvis du har tør hud, bør du derfor bruge KIMOVI Creme.

   Håber det var svar på dit spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 56. Therese skriver:

  Jeg vil høre hvad der vil være bedst for mig at bruge af Kimovi produkterne.
  Jeg lider af hudsygdommen Prurigo Nodularis, som en kløende knopper, jeg har det primært på arme og ben.
  Jeg har prøvet Kimovi creme med salt, dog har jeg ikke smurt mig med det hver dag, kun efter bad. Men synes godt jeg kunne mærke en lille effekt, men hud er bare også meget tør, og det var den stadig.

  • KIMOVI skriver:

   Hej Therese.

   Tak for dit spørgsmål.

   Du får den største kløestillende effekt ved brug af KIMOVI Gel med salt. Gelen tilfører imidlertid ikke huden fugt. Derfor kan du med fordel kombinere denne med brugen af KIMOVI Creme, da cremen indeholder 34 % lipid (fedt), der derfor tilfører huden en masse fugt. For at opnå den største effekt, vil vi anbefale dig, at du bruger Gelen med Salt hver dag gerne morgen og aften. Cremen kan du bruge efter behov.

   Vi håber, at det var svar på dit spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 57. Anni Rasmussen skriver:

  Hej er det en ide at påsmøre creme eller gel på et operations ar hvor stingene ikke er taget inu 12cm langt syning fra lænd og opefter. Mvh anni

  • KIMOVI skriver:

   Hej Anni

   Tak for dit spørgsmål. Vi har ikke nogen erfaring med KIMOVI anvendelse på syede sår. Men du kan evt. bruge KIMOVI Creme, da den har en antiinflammatorisk effekt og virker hudgenopbyggende. Vi håber, det var svar på dit spørgsmål.

   Med venlig hilsen

   KIMOVI

 58. diana skriver:

  Hej jeg er en kvinde på 26 år som har døjet med acne i mange år som så er blevet helt rød i hele ansigtet med store pore og meget tør hud at min make up ik kan sidde pænt og det er som om at de fugt cremer jeg har prøvet (og har prøvet mange forskellige) ik vil trænge igennem “overfladen” for også bumser nogle gange og har meget sart hud. Kan i anbefale noget der kan hjælpe, for er ved at give op:(

  • KIMOVI skriver:

   Kære Diana

   Tak for dit spørgsmål.
   Kombinationen af tør hud og bumser ses ikke ofte og størstedelen af de produkter, der findes, henvender sig til enten det ene eller andet. KIMOVI har en creme med salt, som vi vil anbefale dig at prøve. Cremen har en høj fedtprocent, hvorfor den er rigtig god til at give en masse fugt, og derfor er ideel til meget tør hud. Cremen indeholder også en saltkoncentration på 28 %, og salt virker antibakterielt. Bumser kommer af bakterier, så hvis man smører sin hud med KIMOVI cremen med salt, så vil saltet hæmme bakterierne på huden, hvorfor bumser vil få svært ved at udvikle og sprede sig. KIMOVI cremen med salt er derfor god til både at fugte i dybden samt forhindre spredningen af bumser. Desuden indeholder cremen også Kigelia Africana, der blandt andet virker hudgenopbyggende ved skadet hud. Du skal dog være opmærksom på, at saltet kan svie en lille smule, især hvis du har sart hud. På grund af din sarte hud, kan du også vælge at prøve KIMOVI creme uden salt. Cremen vil være være mild og god for din tørre og sarte hud, men vil i mindre grad have effekt på at afhjælpe bumserne. Håber det var svar på dit spørgsmål, ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 59. Anonym skriver:

  Hej,
  jeg er en ung pige der lider af en smule bumser i ansigt, på ryggen og på brystet. Desværre har jeg samtidig tendens til meget tør hud, og de fleste produkter mod akne gør derfor problemet værre, ved at udtørre min hud yderligere. Kan KIMOVI hjælpe mig, og hvilket produkt skal jeg evt vælge?

  Mvh

  • KIMOVI skriver:

   Kære anonym

   Tak for dit spørgsmål.
   KIMOVI har en creme med salt, som vil være ideel til din hud, da den tilfører huden en masse fugt, samtidig med den afhjælper bumser og urenheder. Cremen indeholder salt, der virker antibakterielt. Dvs. hvis du har salt på overfladen af huden (som du vil have, hvis du bruger KIMOVI cremen med salt), så kan bakterier ikke leve der. Derfor er salt særdeles effektivt mod akne og uren hud. I cremen er der også Kigelia Africana, som dæmper hudirritation og rødme samt virker hudgenopbyggende. Derfor er KIMOVI cremen med salt velegnet til tør og uren hud.

   Håber det var svar på dit spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os igen enten her eller på vores Facebookside.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 60. Anni Rasmussen skriver:

  hej jeg har Rocches i ansigtet der skaller og røde knopper er det noget cremen kan hjælpe på
  m.vh Anni

  • KIMOVI skriver:

   Kære Anni

   Tak for dit spørgsmål.
   I dit tilfælde skal du bruge KIMOVI Creme med Kigelia Africana. Cremen virker hudgenopbyggende, nedsætter rødme, irritation og evt. kløe. Hvis der er betændte områder, skal du i stedet bruge KIMOVI Creme med Salt. Her skal du dog være opmærksom på, at dette kan svie en smule. Håber det var svar på dit spørgsmål, ellers er du velkommen til at kontakte os igen.

   Med venlig hilsen KIMOVI

Skriv din historie

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *