Sådan bruger du makeup ovenpå KIMOVI Gel med Salt og Pimple Gel

Mange, som har større eller mindre problemer med huden, vil gerne have lidt ekstra hjælp i form af makeup. Særligt kan foundation til uren hud være en udfordring. Derfor har vi lavet en guide til brug af makeup ovenpå KIMOVI Pimple Gel og KIMOVI Gel med salt, så du ikke behøver at nøjes med enten makeup eller den rette hudpleje.

Konsistensen på de to geler gør, at det kan være sværere at lægge makeup ovenpå. Måske har du oplevet, at din makeup ikke arbejder godt sammen med gelen. Det er helt naturligt. Gelerne lægger sig som en tynd, beskyttende hinde på huden, og hvis den løsnes når du smører makeup på, kan det være svært at opnå et naturligt resultat. Men hvis du bruger følgende råd, vil det slet ikke være noget problem.

Brug den rette mængde gel

Virkningen af gelen bliver ikke bedre af at smøre meget på. Hvis din hud føles stram eller klistret, har du fået for meget gel på. Hvis du ikke kan mærke, at du har gel på, når den er tørret ind, har du ramt helt rigtigt. Prøv dig frem, så du ikke bruger for meget – så holder tuben også længere.

Lad gelen eller cremen tørre ind

Lige meget om du bruger KIMOVIs Geler eller Creme under din makeup, er det en god idé at lade alle produkter fra din rense- eller hudplejerutine tørre, inden du fortsætter med din makeup. Brug et par minutter på at børste tænder eller tage tøj på i stedet, inden du fortsætter.

Flydende foundation eller pudder

Hvis du bruger cremeprodukter som eksempelvis flydende foundation og concealer, skal du gå forsigtigt til værks. Dup forsigtigt små mængder på af gangen, så du ikke løsner gelen eller tørrer den af – det er nemlig her den kan ”fnuldre”.

Hvis du bruger pudderprodukter som mineralfoundation, pudder, blush og bronzer, er det nemmere at få på. Her skal du bare lægge makeup, helt som du plejer.

Voila! Så er du klar med en beskyttende base i form af KIMOVI.

Skriv din historie

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *