KIMOVI føljeton 1 – Kigelia

Kigelia Africana, det primære virkestof i KIMOVI, er ukendt for de fleste og derfor har vi lavet en miniserie om frugten, dens egenskaber og hvordan det hele endte med KIMOVI og lindring af hudlidelser for vores brugere. Her er afsnit 1 af 3. Læs med!

Er Kigelia Africana den nye og mere effektive Aloe Vera?

KIMOVIs hovedingrediens, Kigelia Africana, blev opdaget ved et tilfælde i Sydafrika af Allan Malmdorf. De lokale smører frugtkødet på huden for at lindre hudlidelser, hvilket fik Allan til at tage hjem og forske i frugten. Det viste sig, at vestlige farmaceutiske universiteter allerede havde forsket i frugten og at dens virkning mod hudlidelser var veldokumenteret.

Alligevel kender de færreste til frugten. Kigelia Africana, også kaldet pølsefrugten, understøtter hudens naturlige helingsproces, dæmper bakteriedannelse, betændelse og svamp samt hjælper med at genopbygge skadet og irriteret hud. Kigelia Africana har ingen bivirkninger ved brug og vores brug af frugten til KIMOVI er bæredygtigt.

FUN FACT: Ekstrakt fra Kigelia Africana er kulsort og er dét, som giver vores produkter den mere beige farve i cremerne og den ravfarvede tone til vores gel og aktive plastre.

Kigelia Africana Pølsefrugten som hudpleje

Kigelia Africana ekstrakt til KIMOVI hudpleje

Skriv din historie

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *