HISTORIER FRA BRUGERE

Her på siden kan du dele din erfaring med KIMOVIs produkter og læse andres oplevelser med KIMOVI. Du kan både skrive tekst og uploade før og efter billeder.

KIMOVI påtager sig ikke ansvar for indhold skrevet af brugere her på siden.

57 kommentarer til HISTORIER FRA BRUGERE

 1. Frank Dinesen skriver:

  Hvorfor kan Kimovi cremen ikke købes på Apoteket, men kun på nettet.

 2. Lisette skriver:

  Jeg har brugt creme med salt til skoldkopper… Jeg smurte den på om aftenen og det hjalp tydeligvis på kløen…. Anbefaler gerne jeres produktet til andre….

  • Nadia skriver:

   Hej Lisette. Tusind tak for din kommentar. Vi er rigtigt glade for at høre, at du har haft held med at bruge creme med salt til skoldkopper. De fleste gange har vi hørt om brugere, som har anvendt vores gel til skoldkopper (det er nemlig Kigelia Africana, som hjælper mod kløen). Men creme med salt indeholder også Kigelia Africana, så det er nok derfor. Godt at vide, at den kan bruges til flere ting 🙂 Mvh Nadia / KIMOVI

 3. Aqeel skriver:

  Hej har fedtet hud i ansigt især engang dag på arbejde føltes mit hud som om jeg havde olie på ansigtet. Nu har jeg brugt kimovi gel med salt i ca 3 uger. Jeg er meget tilfreds huden er slet ikke så fedtet længer???

  • Nadia skriver:

   Hej Aqeel. Tak for din besked. Vi er meget glade for at høre, at du har haft gode erfaringer med vores gel med salt 🙂 Mvh Nadia / KIMOVI

 4. Bjerring skriver:

  Jeg har kæmpet med nogle revnede og sprækkede “murerfingre” i årevis, efter et par uger med KIMOVI creme med salt er det faktisk væk. jeg troede at jeg havde været alt igennem, men det havde jeg så heldigvis ikke.

  • Rikke skriver:

   Hej Bjerring. Hvor er det dejligt at høre. KIMOVI Creme med Salt er nemlig virkelig effektiv til fingerrevner, så det er dejligt at høre din historie. Må vi dele den med vores følgere på Facebook? mvh Rikke / KIMOVI teamet

 5. John Nielsen skriver:

  Det virker ikke på mig men svier helt uudholdeligt

  • Rikke skriver:

   Kære John. Hvor længe har du brugt KIMOVI? De første gange vil det svie ved påføring – især ved lidelser som psoriasis. Dog skal din hud gerne være helet så meget efter et par uger, at det ikke længere svier. Jeg ser frem til at høre fra dig. Mvh Rikke/KIMOVI teamet

 6. Malene Christensen skriver:

  Kimovi creme med salt er afgørende for om mit psoriasis er holdt nede eller ej. Jeg prøvede at undvære den efter den ikke blev solgt på apoteket mere men måtte overgive mig og købe på nettet, for det hjælper virkelig på psoriasis og kan slet ikke forstå, det ikke anbefales af hudlæger. Min vvs mand bruger den til sine tørre og sprugne hænder. Den er guld værd og går forhåbentlig aldrig ud af produktion.
  Mvh. Malene Christensen

  • Rikke skriver:

   Kære Malene, Tusind tak for din besked. Det gør os rigtig glade og du er i den grad med til at sprede det gode budskab. TAK! De bedste hilsner, KIMOVI teamet

 7. Sandra Kongsbak skriver:

  Kimovi har virkelig reddet min hud og selvtillid! Bare efter 1 uge var mine bumseligende knopper mærkant forbedret, og nu, 3 uger senere er knopperne stort set væk! jeg vil varmt anbefale Kimovi til andre, for jeg har virkelig haft succes med det!

 8. Pingback: FORBRUGER OPLEVELSER -

 9. Pierre skriver:

  Hej.
  Har med interesse læst folk svar og spørgsmål om produkterne.
  Jeg har fået negle psoriasis og vil høre om der er nogle af disse produkter der muligvis vil kunne hjælpe.

 10. Vibeke skriver:

  Jeg er meget skuffet. Har brugt cremen med salt i 3 dage nu og er blusset meget voldsomt op, har fået blæner, er hævet. Jeg har meget sart hud i ansigtet. Efter at have læst på siden, hvor der står, at cremen med salt med fordel kan bruges på sart, irriteret hud, må jeg sige, at være mere end skuffet. Så hvis du har bare lidt sart hud SÅ HOLD DIG LANGT VÆK fra cremen med salt. Ved ikke med produkterne uden salt. Men måske man skal fraråde salt produkterne til sart hud…

 11. Sandina skriver:

  Har brugt Kimovi produkterne (gel med salt, creme med salt og plasterne), og er FULDT tilfreds! Det har gjort underværker for mit problem hud der altid har været lidt problemer med 🙂 vil fortsætte med at bruge det, for det virker SÅ godt både på ansigtet, ryg og tørrer steder på kroppen!

 12. Tinne skriver:

  Hejsa
  Min søn på 5 mdr. Har børneeksem, har nok prøvet alle aputeket cremer og ingen af dem hjælper. Vil en af de her creme hjælpe?? Og i så fald hvad for en af dem??
  På forhånd tak
  Tinne

 13. Marianne Bro skriver:

  Jeg er stor fan af KIMOVI, det hjælpe meget mit psoriasis, og vil anbefaler til alle. Jeg har dybe revner i mine fødder og hænder hvor jeg simpelthen overlever ved bruger Kimovi plaster. Og bruger gel og cremen på min hud med mine pletter.

 14. Julie skriver:

  Jeg har nu brugt Kimovi creme med salt mod atopisk eksem på hænderne i 10-12 dage. Da jeg startede på cremen, var mine hænder meget slemme med flere blodige revner og generelle åbne sår. Det sved helt vildt de første 3-5 gange, jeg brugte cremen, da det jo er som at gå i meget salt havvand om sommeren, og man får salt ned i åbne sår. Men efter de første 5 påsmøringer sved det pludselig slet ikke, som om mine hænder var begyndt at hele indefra. Efter en uges tid begyndte mine hænder at skalle rigtig meget, og det er nu tydeligt, at den hud, der kommer frem, er meget blødere og pænere. Alt i alt er jeg MEGET tilfreds med Kimovi og vil klart fortsætte med at bruge cremen, samt anbefale den til andre uanset hvad deres problem måtte være. Jeg er ikke i tvivl om den positive og helende effekt, Kimovi har!

 15. Peter skriver:

  Jeg har kronisk akne og får nogle gange nogle ret voldsomme infektioner i min hud i ansigtet og på brystet– især i den seneste tid efter, at jeg er begyndt på ny behandling i samråd med ny hudlæge. Hun gav mig en pakke af jeres plastre. Og ved at sove med dem et par nætter, kan jeg fjerne en infektion på 3 – 4 dage, der normalt tager en 10 dage at slippe af med.

  Jeg har ikke været så hårdt ramt af så mange så store infektioner længe, og det er heldigvis meget på retur nu. Men da jeg ikke ønsker at gå med jeres plastre i ansigtet om dagen, sover jeg med dem og fjerne dem så om morgenen. Det har givet et lidt stort forbrug, men jeg er imponeret over effekten – jeg har aldrig kunnet finde noget, der kunne give den virkning.

  Så jeg håber at kunne reducere forbruget her fra, men er glad for at have dem i baghånden.

  Mange hilsner
  Peter

 16. Britta Hammershøj skriver:

  Her i familien er vi SÅ glade for at have fået KIMOVI produkter i toiletskabet:
  Min datter, der kæmper med acne, har god gavn af gel og creme med salt, som har en fantastisk helende effekt, og nu hvor jeg leger handwoman i vores nye lejlighed er tuben med cremen til tør, sart og irriteret hud, blevet min faste følgesvend, den er både i tasken og på natbordet, så hænderne kan få en tur så ofte som muligt!

 17. Kasper skriver:

  Hej, har hu brugt jeres GEL MED SALT, hver dag i nogle dage, og jeg må sige at jeg er tilfreds. Efter få dage er der allerede sket en masse, hudorme/bumser er allerede begyndt at forsvinde, men der er stadig en lidt igen.

  – Kasper

 18. Kamille skriver:

  Jeg er en pige, der lider af hudorme og bumser. Jeg har altid brugt helt normale produkter mod uren hud, men ingen af produkterne har haft den ønskeeffekt, som jeg altid håbede på. Så tog jeg en dag på apoteket og blev anbefalet at prøve Kimovi gel med salt. Og det er HELT VILDT så meget det har hjulpet!! Jeg har også brugt deres plastre, som er små og runde og passer lige til at dække en hudorm eller bums, og de er næsten ikke til at se. Hvis jeg bruger plastret på en hudorm, forsvinder den næsten med det samme. Hvis jeg inden jeg bruger plastret forsøger at presse hudormen, så hudormen bliver til et sår, er plastret også fantastisk! Såret heler virkelig hurtigt uden at efterlade skorpe og rødme. Kimovi har været det produkt, med den ønskeeffekt, jeg altid har håbet på. Jeg kan klart anbefale andre at prøve Kimovi, det er super!! 🙂

 19. Rikke Fribo skriver:

  I pinsen brugte vi KIMOVI gelen på bistik, hvor nåde barn og voksen blev stukket. Kun 5 minutter efter påføring af gelen havde både smerten og ubehaget fortaget sig. De efterfølgende dage påføres gelen igen ved kløe.
  Som sygeplejerske må jeg sige at jeg ikke tidligere set nogen produkter eller gamle kneb der virker så effektivt og hurtigt.

 20. Barbara skriver:

  Efter min tredje graviditet har jeg fået allergi overfor kosmetik hvilket gælder alle former for cremer, sæber etc. Jeg har prøvet alle milde produkter fra Matas og Apoteket uden dog at kunne tåle nogle af dem. Kimovi creme med salt har jeg prøvet med stor helende effekt og uden at slå ud. Så den kan jeg nu bruge på hænderne som den eneste creme jeg har kunnet tåle i lang tid. Tak

 21. Antonio Zamora skriver:

  Hello, I am from Tenerife, and have been using the Komovi Creme Med Salt for the last 3 weeks. My manager, Charlotte Abildtrup who is Danish kindly brought me the creme from Denmark as she knew how I had tried many different creams and lotions to improve my psoriasis over the years with no real improvement. I have to say that this is the best and most effective treatment that I have found to date and the improvement to my skin (knees and elbows) has been incredible. I thoroughly recommend Komovi to anyone who suffers from the same condition – I noticed an improvement in my skin within 7 days of applying the cream.

 22. Belinda Paulsen skriver:

  jeg fik for 1 1/2 år siden fjernet et lille modermærke på brystkassen og det udviklede sig detsværre til et hypertrofisk ar – det var rigtig grimt og hidsigt. Jeg har siden været hos en læge som har behandlet arret med indsprøjtninger med antihistmin. Herudover har jeg benyttet jeres aktive plaster og massageret arret dagligt med et meget flot resultat. Arret er næsten usynligt nu. Jeg er sikker på at jeres aktive plaster er en del af forklaringen – tak for det.

  Jeg er dog lidt irriteret over at jeg ikke kan købe de runde aktive plastre for sig, men at jeg er nødt til at købe dem sammen med de firkantede. De runde plastre, med en diameter på netop 2 cm er perfekte og plasteret kan næsten ikke ses, hvilket er super når arret er placeret i kavalergangen.

  Jeg håber at i en dag udvider jeres sortiment, så man kan købe plastrenen for sig. I skal have tak for et godt produkt.

 23. Belinda Paulsen skriver:

  Jeg fik for 1 1/2 år siden fjernet et lille modermærke på brystkassen og det udviklede sig detsværre til et hypertrofisk ar – det var rigtig grimt og hidsigt. Jeg har siden været hos en læge som har behandlet arret med indsprøjtninger med antihistmin. Herudover har jeg benyttet jeres aktive plaster og massageret arret dagligt med et meget flot resultat. Arret er næsten usynligt nu. Jeg er sikker på at jeres aktive plaster er en del af forklaringen – tak for det 🙂

  Jeg er dog lidt irriteret over at jeg ikke kan købe de runde aktive plastre for sig, men at jeg er nødt til at købe dem sammen med de firkantede. De runde plastre, med en diameter på netop 2 cm er perfekte og plasteret kan næsten ikke ses, hvilket er super når arret er placeret i kavalergangen.

  Jeg håber at i en dag udvider jeres sortiment, så man kan købe plastrenen for sig. I skal have tak for et godt produkt.

 24. charlotte abildtrup skriver:

  Har brugt Kimovi med salt mod tør hud og eksem i 14 dage. Effekten er hurtigere end hvis jeg bruger kortisone. Har især problemer med eksem på øjenlåg, hvor det forsvinder inden for 6 timer, når jeg putter et tyndt lag på. Mine hænder bliver også hurtigt fine, hvis jeg har haft et udbrud af eksem overfor MI (Methyllisothiaolinone).

 25. Pia Rasmussen skriver:

  Jeg fik for tre år side pludselig psoriasis på hænder og fødder, hvilket resulterede i revner og åbne sår, hvilket igen var årsag til at jeg fik Rosen i mit ene ben, da der gik infektion i et sår under min fod. Jeg har igennem de tre år brugt tusindvis af kroner på plastre og cremer, både med og uden recept, men det var først da jeg startede med at bruge KIMOVI creme med salt, at jeg kunne se og mærke forskel. Nu har jeg brugt cremen i 3 måneder, og er stort set fri for revner og tørre pletter, og jeg kan kun anbefale cremen til andre, og håbe at den vil være lige så god for dem, som den har været for mig.

 26. Winnie skriver:

  Jeg bor i italien hvor jeg faar sendt et dansk blad hvor, jeg har laest om jeres produkter, som jeg benytter efter at min danske niese har sendt mig Gel med salt, og til min store glaede har det hjulpet paa min psoriasis som jeg lider af i hovedbunden.

  Da jeg var hjemme paa ferie i august har jeg koebt gel ogsaa uden salt til eget brug og har taget creme med til en veninde der lider af samme problem paa benene, hun vil godt proeve plaster.

  Gentager at jeg er meget glad for resultatet.

 27. Julie skriver:

  Jeg lider af utrolig sart og og tør hud under mine arme. Selvom jeg bruger milde deodoranter og nøjes med at barbere mig en gang i mellem, er jeg altid rød og skaller under armene. Så jeg prøvede KIMOVI Creme, og det har hjulpet helt fantastisk! Jeg smører cremen under armene inden deodorant og hver aften og efter jeg har barberet mig. Min hud under armene er helt normal nu. Den er hverken rød eller skaller mere. Så nu bruger jeg også cremen i bikinilinjen efter barbering, så jeg slipper for røde knopper. Fantastisk produkt! 🙂
  Hilsen Julie

 28. Lia Barfod skriver:

  Hejsa,

  Jeg købte for et stykke tid siden via downtown jeres creme med salt mod min efterhånden opblussende eksem på hænderne, men det har desværre virket til at forværre det.
  Udover at min hud hævede mere og blussede op (rødme), så udviklede eksemen sig også med blærer.
  Jeg har desværre måtte ty til en recept creme med binyrebarkhormon efterfølgende for at nå det lidt til livs, men døjer stadig meget med det…
  Jeg siger selvfølgelig ikke, at kimovi cremen var årsagen til den forværrede tilstand – måske var det kommet ligemeget hvad – men jeg er ked af, at den ikke hjalp trods høje forhåbninger ud fra, hvad jeg ellers har kunnet læse om cremen.

  • KIMOVI skriver:

   Kære Lia

   Vi er meget kede af at høre om din oplevelse med KIMOVI, da vi ellers har gode erfaringer med KIMOVI Creme med salt til eksem. Imidlertid er der ganske få mennesker, der slår ud af salt på huden. Det kan umiddelbart lyde som om, at det har været tilfældet hos dig. Vi håber, din eksem er i bedring.

   Med venlig hilsen
   KIMOVI

 29. Lotte Hansen skriver:

  Jeg hedder Lotte Hansen og er formand for Psoriasis Foreningen i Århus kreds. Jeg bruger KIMOVI gel med salt. Jeg har været med i KIMOVIS forsøg som nu har varet 5-7 uger og min psoriasis har aldrig været så god som nu. Jeg har tidligere anvendt diverse cremer fra apoteket /Matas men intet har virket som KIMOVI.

 30. Birgit Rasmussen skriver:

  Jeg har anvendt Kimovi gel i en 4-5 ugers periode. Jeg har smurt gel på morgen og aften, og subleret med Kimovi creme når der var behov for lidt fedt.

  Jeg har haft produktet Kimovi gel med til min hudlæge og hun sagde god for det. Jeg er meget glad for at have lært Kimovi at kende og vil varmt anbefale dette til andre.

 31. Læge, Ferdinan Jørgensen skriver:

  Jeg hedder Ferdinan og er anæstesi læge. Mine personlige erfaringer:

  Jeg har lidt af hudproblemer en del af livet, speciel mit skallede hoved har lidt, da jeg har Aktinisk keratose.

  Aktinisk keratose eller sol eksem er en precancrøs hudlidelse som især rammer midaldrende, skaldede mænd der er lyse i huden og har levet meget udendørs, eksponeret for solens stråler. Eksemet er kendetegnet ved irriterende, kløende, rødline, let blødende områder oftest i hovedbunden hvor intet hår længere beskytter. Huden er præget af pletvise fortykkelser = keratoser, plaques.

  Tidligere var behandlingen en hudspecialistopgave hvor man påsmurte områderne med en speciel creme der øgede cellernes lysfølsomhed hvorefter man udsatte områderne for lysbehandling der så at sige brændte skorperne væk. Ikke uden smerter og rødme. Man kan også frysebehandle eller simpelthen skrabe skorperne bort – også dette i en speciallæges hænder.

  Nu findes et interessant alternativ som ikke kræver lægehenvisning: Kimovi Gel m salt, og jeg har endelig fundet en måde at leve med Aktinisk keratose.

  Den brunlige gel påsmøres tyndt i hovedbunden om aftenen inden sengetid. Man lader den tørre ind til en behagelig, blød overflade, og går i seng.

  Den indtørrede gel vaskes af om morgenen og efter to-fire ugers behandling er eksemet forsvundet eller mærkbart reduceret. Som med anden behandling af hudeksem, skal behandlingen gentages efter behov.

  Personligt har jeg haft stor glæde og nytte af behandlingen for mit soleksem i hovedbunden og min erfaring er, at min keratose i hovedbunden forsvinder når jeg har anvendt Kimovi gelen i nogle uger. Holder jeg en pause på en måned genopstår keratose plaque´sene, men meget mindre, som jeg derfor kan duppe med Kimovi gelen. Det kan holde mit hoved hel glat.

  Ferdinan Jørgensen
  Læge, 61 år

 32. Statsaut. Fodterapeut, Anette Berg skriver:

  Hej Kimovi.

  Har fornyeligt stiftet bekendskab med jeres creme og er i den grad positiv overasket. Jeg er psoriasis pt. har og i 4 år rendt fra den ene hudlæge til den anden, har været på dermatogisk afd. på Gentofte og prøvet diverse cremer – uden held! min hud har kløet så jeg har været ved at blive sindssyg og allerede efter 2 dage med Kimovi creme med salt blev jeg og er jeg stadig uden gener. Det er fantastisk, efter at ha’ prøvet alt fra svampekur – til højkortison cremer…

  Da jeg også er fodt. hvor en stor procent del af mine pt. har hudproblemer vil jeg med glæde anbefale Kimovi cremen.

  Med venlig hilsen

  Statsaut. Fodt.
  Anette Berg

 33. Vibeke skriver:

  Jeg bruger Kimovi’s creme til min søn. Det er en mild og lækker creme, som har en rigtig god effekt, og som jeg især bruger, når min søn får en rød og irriteret numse.

 34. Rasmus skriver:

  jeg bruger kimovi til min ekstremt tørre hud omkring mine albuer. kimovi har hjulpet utrolig meget og mine albuer ser efterhånden helt normale ud. godt produkt.

 35. Astrid Marie skriver:

  Jeg bruger gelen med salt til min akne som virker helt vildt godt. Er rigtig glad for, at der endelig er kommet et produkt, der rent faktisk virker super godt, som ikke er tilsat alle mulige dårlige stoffer og kemikalier. Kan klart anbefale gelen med salt til alle, der har bumser og akne, og som ønsker et mildt produkt med super effekt 🙂

 36. Dorthe skriver:

  Kimovi er simpelthen et fantastisk produkt! Jeg bruger både cremen til min tørre hud i ansigtet og på hænderne og gelen med salt til min eksem på skinnebenene. Det er nogle af de bedste produkter som jeg har prøvet og som jeg vil anbefale alle der har hudproblemer! Tilgengæld syntes jeg, at det er lidt ærgeligt at produkterne ikke er mere tilgængelige på apotekerne.

 37. Sabrina Dantoft skriver:

  Hej Kimovi!

  Jeg har i lang tid døjet med urenheder i ansigtet. Mit selvværd har ikke været så højt da man som teenager går meget op i, hvordan man ser ud. Jeg har nu brugt jeres Gel med salt i og det hjælper allerede 1 uge efter! Jeg havde ellers prøvet en masse andre produkter, som ikke hjalp og havde næsten opgivet. Men nu har jeg prøvet jeres og jeg kan med 100 procent sige at jeg bliver ved med at handle her! LOVE HERFRA!

 38. Jeanette skriver:

  Hermed lidt billeder fra min test af Kimovi cremen.

  Jeg har brugt cremen med salt til mine hænder om aftenen. Billederne taler vist for sig selv!!!!!! WoW

  Min far har prøvet et af plastrene, og har fået et sår helt lynhurtigt op med et af dem. Det er jo sejt. Han skal opereres i hånden og måtte ikke have sår, når han møder til operation, så jeg sagde til ham, at han skulle sætte et plaster på, og 2 dage efter var skorpen faldet af og huden helet op.

  Jeg anbefaler Kimovi hvor jeg går og står.

 39. Emilie Bang skriver:

  Jeg er en pige på 14 år, der i løbet af vinteren har haft rød og irriteret hud i ansigtet. Specielt på kinderne. Jeg har brugt cremen uden salt hver dag i en uge nu, og det røde er helt væk. Det klør ikke mere.

 40. Anni Rasmussen skriver:

  Hej igen.
  Det her er så efter,en anden skæg ting, ved brugen af cremen er at jeg har leddegigt i hænderne, med hævelser omkring leddene, de er faldet en hel del. Når jeg har smurt mig med, cremen kommer resten på hænderne, om det er et tilfælle ved jeg ikke, men skønt er det.
  Anni

 41. Anni Rasmussen skriver:

  Tak for svaret, jeg købte for en uge siden, den blå crem med salt og kigelia.
  Jeg fik stavet hudsygdommen forkert den hedde: Rosacea. Jeg sender før og efter foto efter brug i en uge.
  Anni

 42. Lise skriver:

  Jeg hedder Lise og er 43 år. For 1 år siden afprøvede jeg KIMOVI’S gel med salt på min hovedbunds psoriasis – efter 10 dage var den væk. Hver gang min psoriasis begynder at bryde frem, smører jeg med gelen i nogle dage. Hvilket har nu holdt det nede/ væk i mere end 1 år. Fik taget de billeder du ser før/efter.

 43. Jan skriver:

  Hver vinter når luften bliver tør får jeg eksem på håndleddet under min urrem’s stållænke. Jeg plejer at flytte uret over på den anden arm og smøre håndleddet med hydrocortison crem i 4-5 uger indtil det går væk, men jeg kan ikke så godt lide at bruge hydrocortison pga. bivirkninger. Apoteket anbefalede mig at prøve Kimovi gel med salt. Efter bare 4 dage, hvor jeg smurte gel på morgen og aften, var min eksem væk. Super – det kan jeg kun anbefale!

 44. Christina Larsen skriver:

  Jeg er mor til en pige på 5 år. Min datter har meget røde og tørre kinder pga. Kulden vi har nu. Jeg har længe ledt efter en creme, som jeg kan bruge til hendes kinder, som ikke bare er en almindelig fedtcreme. Jeg spurgte på apoteket om de ikke havde andet end fedtcremer, som de kunne anbefale til min datter, hvorefter apotekeren giver mig en Kimovi creme. På det tidspunkt havde jeg aldrig hørt om Kimovi, men apotekeren forsikrede mig om, at ingredienserne i cremen var helt naturlige og uden diverse tilsætningsstoffer. Det er kun en uge siden jeg var på apoteket og købe Kimovi cremen, men min datters kinder er allerede blevet fine og helt bløde. Jeg er forbavset over resultatet og må indrømme trods min umiddelbare skepsis (det er en mor vel altid overfor nye produkter, når det angår ens barn) at cremen er yderst effektiv.

 45. Liv skriver:

  Jeg er 17 år, og har gennem de sidste 4 år har haft problemmer med bumser på ryggen. Jeg har været til lægen flere gange for at få hjlæp til mit problem, men de produkter jeg er blevet andbefalet, har ikke haft den effekt, jeg havde håbet på. Sidst jeg var til lægen, havde han hørt om KIMOVI, som han anbefaldede mig at prøve. Nu har jeg brugt KIMOVI gel med salt i omkring tre uger,og kan se en stor forbedring af min ryg. De fleste af bumserne er forsvundet, men især rødmen er forsvundet. Jeg smører gelen på ryggen en gang om dagen. Hvis jeg skal sige noget negativt, så er det at salten godt kan svig. Men i virkeligheden er det jo ikke negativt, for det har jo vist sig at virke. Men i kan selv se effekten på billedet.

 46. Josefine Pedersen skriver:

  Jeg er en pige på 15 år, der lider af bumser og uren hud på ryggen og i ansigtet, men ikke helt på akne-niveau. En af mine veninder bruger Kimovi mod hendes bumser, og sagde at jeg skulle prøve Kimovi. Jeg har nu brugt Kimovi gel med salt i lidt over en måned og det hjælper virkelig godt mod mine bumser. Jeg bruger gelen hver aften inden jeg går i seng, og vasker det af om morgenen. På den måde holder jeg urenhederne og bumserne nede. Jeg er rigtig glad for Kimovi, som jeg synes virker meget bedre end andre bumseprodukter, som jeg har prøvet rigtig mange af. Så jeg kan helt klart anbefale Kimovi gelen med salt til andre der har bumser 🙂 det virker virkelig godt.

 47. Marianne Bro skriver:

  Hej Allan Jeg har haft psoriasis og proriasisigigt siden 1988, så har prøvet ALT. Den 5/2 2012 starter jeg på humira et af de biologiske mediciner. Og pluselige var alt væk, helt væk ikke noget psoriasis el. gigt. Men alting har bivirkning, og det havde humira også, jeg fik små bumser på lår, ryg, numse og det blev bare mere og mere, noget rigtigt øv at man skulle have noget andet når nu psoriasis var væk. Jeg snakket med lægen på Marselisborg, om det og han sagde det var en af bivirkning, men vi skulle se tiden and. Så var det at vi havde VPD i Aalborg og jeg fik en prøve af KIMOVI gele, tænker jeg har jo ikke noget psoriasis og den lå på badevær. pluselige så jeg at der stod på den, at også var til bumser, og så kunne jeg jo prøve det til min hud, hvor der var kommen rigtigt meget efterhånden. OG DET HJALP ret hurtigt, bumsen forsvandt. Jeg tog med ned til min læge da, jeg skulle til kontrol. Han var meget positiv og så på det. Og tog det med som jeg havde på skift

 48. Hans Pedersen skriver:

  Jeg er en ældre skaldet mand, med en meget tør hovedbund,hvor jeg havde en kløende plet, som ikke ville forsvinde uanset hvilket produkt jeg brugte, som var anvist af hudlæge.
  Efter nu at have brugt Kigelia gel er pletten forsvundet, og dermed også kløen.
  Det var apoteket der gjorde mig opmærksom på produktet.

 49. Arne Fribo skriver:

  Jeg har nu brugt KIMOVA cremen i et par måneder, da jeg har en hud, der er ret tør og følgelig klør meget. Derudover har jeg mindre områder med psoreasis. Kløen er helt sikkert dæmpet meget. Hvis jeg smører mig om morgenen, holder effekten det meste af dagen. Med hensyn til psoreasis så har jeg ikke brugt den hormoncreme, jeg normalt bruger, da cremen holder udslettet nede. Det er dejligt at kunne nøjes med denne creme i stedet for hormoncremen, som jeg altid har været ked af at skulle bruge.

 50. Christian Bech skriver:

  Positiv effekt på Akne på brystet, skuldre og kinder.
  Jeg er en 25-årig mand, og har siden jeg var 18 år, været meget plaget af kraftigt aktivt akne på bryst, skuldre og kinder.
  Akne har været en meget stor gene for mig i hverdagen, da det gør ondt i perioder og samtidig er meget tydeligt på ansigt og bryst. Derudover danner det arvæv der er mange år om at gå væk.
  Jeg har været til adskillige hudlæger, men har ikke haft nogen særlig succes. De produkter jeg har fået tilbudt, har enten ikke virket, eller haft dårlige bivirkninger(bredspektret antibiotika).
  Nu har jeg prøvet Kimovi® Gel m. Salt, hver morgen og aften i 2 uger, og effekten har været positiv. Det har ikke gjort ondt i den tid jeg har brugt gelen, og jeg har ikke haft nogle nye store udbrud af akne. Jeg har vedhæftet et billede af hvordan min akne så ud på 1.- samt 14. behandlings dag. Det bliver bedre og bedre, og i forhold til de andre produkter jeg har prøvet, har Kimovi en hurtig og positiv effekt på min akne.
  Til venstre er 1. behandlingsdag og til højre er efter 14 dage.

  /Christian

 51. Bo Rathsach skriver:

  Kløe på skinnebenene
  Betændelser i hårrødderne havde gennem et år omdannet mine skinneben til et kløende mareridt med skadet hud med kløende sår. To henvisninger til hudlæger resulterede hver gang med behandling med kortisoncreme, der da også tog symptomerne. Men de vendte tilbage efter kort tid. Frygten for langvarige skader fik mig til at prøve KIMOVI Gel med salt. Det har virket yderst effektivt. Kløen stoppede øjeblikket og allerede samme dag kunne jeg mærke en forbedring. I dag bruger jeg KIMOVI Gel med salt forebyggende.

Skriv din historie

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *