Fingerrevner

Fingerrevner er smertefulde sår på fingerspidser og omkring neglene. Fingerrevner skyldes meget tørre hænder, der i varierende grad kan resultere i små tørre sprækker eller store blødende revner. Tørre hænder og fingerrevner opstår især i vinterperioden, hvor luften er kold og tør, ved hyppig håndvask eller tørt indeklima. Fingerrevner kan også være forårsaget af eksem på hænderne.

Hvad du skal gøre mod dine fingerrevner

Når du lider af fingerrevner, er det let for bakterier og skidt at samle sig nede i revnerne. Det resulterer meget ofte i betændelse, og det er derfor, du vil opleve, at dine fingerrevner er røde, ømme og har svært ved at hele. Når du har tørre hænder og fingerrevner, er det vigtigt at tilføre huden en stor mængde fedt og fugt. Men fugt afhjælper kun den tørre hud og ikke betændelsen i revnerne. For at opnå den optimale behandling og heling af fingerrevner er det derfor afgørende også at afhjælpe betændelsen.

KIMOVI mod fingerrevner og betændelse

KIMOVI indeholder to effektive stoffer mod fingerrevner: Salt og Kigelia Africana.

Salt hæmmer vækst af bakterier og virker desinficerende og rensende. Salt har derfor en positiv virkning på fingerrevner, da saltet bekæmper bakterier, betændelse og irritation i revnerne. Samtidig har salt den funktion, at det tiltrækker vand og fugt. Smører du salt på dine tørre hænder, vil saltet trække fugt til dine fingerrevner fra den omkringliggende hud.

Kigelia Africana er en afrikansk frugt, der blandt andet har antiinflammatoriske og antiseptiske egenskaber samtidig med, den dæmper rødme og virker stabiliserende og understøttende for hudens naturlige helingsproces. Kigelia Africana er derfor med til at hele fingerrevner og genopbygge huden.

KIMOVI Creme med Salt

Vi har tilsat både salt og Kigelia Africana i KIMOVI Creme med Salt, som virker helende og desinficerende ved fingerrevner. Cremen indeholder også 34 % lipid (fedt), der tilfører huden en stor mængde fugt. KIMOVI Creme med Salt er derfor særdeles effektiv mod fingerrevner forårsaget af tørre hænder.

Anvendelse

KIMOVI Creme med Salt påføres dine fingerrevner, efter du forsigtigt har renset dem med vand. Vær opmærksom på, at saltet i Cremen kan svie en smule ved påføring på fingerrevnerne. Påfør efter behov.