Filles historie før og efter KIMOVI

Filles historie starter i slutningen af 2013, hvor han fik små, røde knopper på venstre baglår. Knopperne begyndte at danne sår og de skorpede, kløede og væskede samtidig rigtig meget. Læs historien her eller se hans video nederst i artiklen.

Efter noget tid kunne de gå væk, men så kom de igen, og sådan fortsatte det længe. Efter halvandet år var det blevet så slemt, at Filles kæreste bad ham gå til lægen. Så det gjorde han. Lægen mente det var en form for eksem, så Fille gik hjem med nogle stærke hormoncremer. De hjalp dog ikke og som Fille selv siger det; ”Der er ikke en skid, der har hjulpet”. Fille fik også en tredages allergitest, men heller ikke denne gav brugbart resultat i kampen for en løsning på hudproblemet.

Og hvad gør man så, når lægen ikke kan finde en løsning, der virker?

Fille søgte på internettet og fandt her frem til KIMOVI. Det er han glad for, at han gjorde, for efter at have smurt med KIMOVI Creme med Salt morgen og aften i fire måneder var hans baglår helt fri for hudproblemet. Endelig fandt han en løsning efter at have prøvet alle mulige cremer og olier.

Filles baglår er i dag stadig uden de røde knopper, og som han siger;

“Jeg er fuldstændig helbredt for den hudlidelse, jeg havde på mit baglår”

eksem KIMOVI Creme Salt

De sidste tre uger har Fille brugt KIMOVI Gel i ansigtet, hvilket har dæmpet den rødme og irritation, Fille normalt oplevede i ansigtet og specielt under øjnene. Han renser sit ansigt med en mild sæbe og smører derefter KIMOVI Gel på. Det giver ham en dejlig, frisk fornemmelse og han bruger i dag ikke andre produkter i ansigtet end KIMOVI.

 

Fille Kimovi eksem

Fille Kirstein

Fille har en YouTube kanal og har anmeldt KIMOVI i en video. Klik her for at se den.

Skriv din historie

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *