Creme til gravide og babyer

Èn ting er, at bruge mild hudpleje på sin egen krop. Men når det handler om de helt små, er vi alle ekstra forsigtige med at vælge de rette produkter, som ikke skader barnet under graviditet eller mens det vokser op. Hvis du er gravid, har små børn, eller kender nogen der har, så læs blot videre her og find ud af, hvorfor KIMOVI er ekstra velegnet til gravide og babyer. 

Creme til maven

KIMOVIs produkter er alle uden parfume, parabener og farvestoffer, og du kan roligt bruge dem under din graviditet også. Cremerne tilfører din hud fugt og gør den smidig.  Samtidig virker produkterne mod kløe, så det er særligt godt til den belastede hud på maven. Creme kan ikke afhjælpe strækmærker, da dette er genetisk betinget, men du kan lindre den spændte hud og kløe.

Arp, skoldkopper og børneeksem

KIMOVI Creme og Gel er effektivt mod rød, tør og skællende hud. Vores abrikosfarvede serie er velegnet til børn, trænger hurtigt ind og er kløestillende. Derfor kan det også være gavnligt når de små skal kæmpe sig igennem tiden med skoldkopper. Ved børneeksem anbefaler vi KIMOVI Creme som supplement, så de små kan slippe for hormontunge cremer.

Hvordan virker KIMOVI?

KIMOVI Creme har en høj fedtprocent og mængde af sheabutter, der tilfører huden en stor mængde fugt. Samtidig indeholder Cremen en høj koncentration af den afrikanske frugt Kigelia Africana, der virker plejende og helende samtidig med, den aktivt hjælper huden med at genopbygges. Desuden nedsætter Kigelia Africana aktivt kløe og rødme. Kigelia Africana har antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaber, og KIMOVI Creme er derfor særdeles velegnet til at forebygge eller afhjælpe infektioner i børneeksemen.

Kombinationsbehandling

Ved tør og irriteret hud anbefales det at anvende KIMOVI Creme om dagen og KIMOVI Gel om natten. Gelen tilføjer ikke fugt, men lægger sig som en tynd beskyttende hinde, som holder på den fugt, der allerede er. Indtil du vasker det af, vil Gelen virke aktivt på huden.

Anbefalinger fra brugere

En af de absolut bedste cremer jeg nogensinde har prøvet. Og et lille tip til folk med små børn – lidt creme i hovedbunden af jeres barn løsner død hud (arp). Vi elsker og bruger vores til hele familien.Kristine Sibast
Jeg har brugt Gelen i mindre end en uge på et stort sår i hoved på min datter. Nu falder såret af og huden er helt fin og pæn inden under. Fantastisk. Anja Hannemann

Skriv din historie

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *